2777
2789
عنوان

بیاین سوتی بعد بیهوشی بگین🤣

308 بازدید | 25 پست

من خودم چن روز پیش عمل داشتم ریکاوری بودم داد میزدم میخام برم دسشویی و هی دست میزدم به اونجام میگفت دست نزن پرستاره😑بعد هی پشت سرهم تکرار میکردم آب میخام اگر آب هست کجا هست 

اونم به حالت ادبی😂😂بعد گفتم جوجه هام کو  

پرستاره گفت این خیلی داره اذیت میکنه بفرستینش بخش منم هی التماس میکردم میخام برم دسشویی🤣

من فقط داییمو صدا میکردم،نمبدونم چرا

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من هرکی رد میشد میگفتم خوشگل شدم؟؟ پرستاره پسر اومد تختمو اوکی کنه گفتم خوشگل شدم یا نههه گفت اره اره خیلی خوب شدی بغلیم میگفت اره از نوک دماغت معلومه خوشگل شدی اخرسر گفتن حرف نزن انقدر😭😭😂

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻