2777
2789
عنوان

کمکم کنین خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 35 پست
دارچین توحلیموشله زردم میریزن اگر قراربر دارچین باسه همه بایدسقط میشدن من گفتم گیاهی نخور یعنی دارچی ...

الانم داخل غذابوده داخل عدس پلو

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه سربارداری اول یبار موزخوردم حالم بدشد بردنم بیمارستان همونجامن هنوز هیچ نگفته بودم ازم پرسیدن مو ...

پس سابقه داری ..عرق کاسنی رونمیدونم اگر داری خوب بخور ولی خواهشا هیچ گیاهی رودم نکنید بخورید 

ااا ، بسلامتیییی رزیمیتو شکوندی پس امشب 😁😁😁

اره ب طرز شدید من این هفته هم وزن وارد نمیکنم😂😂😂😂😂دوروز ن کالری شماری میکنم ن رعایت😭😭😭😭

الانم داخل غذابوده داخل عدس پلو

عیب نداره خواهرمنم دی دخترشوبدنیامیاره انشاالله چندبار دیدم که شله زدوبادارچین خورد تازه سله زرد پرازعفرونه ازهرچیزی یکم اشکال نداره نترس ....خواهرمن ازبس شیرینی و ....خورد بااینکه ارث نداریم مبتلا به دیابت بارداری شده بیمارستان بستری بود والان چندروزه انسولین به خودش میزنه ...توبارداری باید اندازه نگه داشت 

عیب نداره خواهرمنم دی دخترشوبدنیامیاره انشاالله چندبار دیدم که شله زدوبادارچین خورد تازه سله زرد پرا ...

بله ممنون البته طبع هافرق میکنن بچه من پسره

اولیتم پسربود؟...اگر گفتن موزنخور شاید طبعت گرمه ...موز کلا بی ضرره..خرماچی ...ایناهمه گرمی هستن&nbs ...

اره اولی هم پسربود خرمارونمیدونم کلاگرمی نمیخورم اینارم مجبوری خوردم