2777
2789

من بارداری خوبی داشتم سه تا مسافرت حسابی رفتم تا روز اخر هم سرکار رفتم هم باشگاه و حال روحی خوبی داشتم و الان پسرم خیلی آروم و خوبه به موقع میخوابه خودش بازی میکنه خوب غذا میخوره. خواهر شوهرم برعکس من بود بیچاره کلی سختی کشید تا باردار شد بعدم تا ماه اخر هزار جور استرس کشید بچش الان پنج سالشه شبا نمیتونه درست بخوابه ساعت سه صبح میخوابه مثلا اونم با گریه و جیغ و داد همش بهونه میگیره نق میزنه نمیتونه پنج‌دقیقه خودش بازی کنه همش باید یکی پیشش باشه غذا نمیخوره … نمیدونم اتفاقیه یا نه ولی حس میکنم حال روحی مادر بشدت رو بچه تاثیر داره یکم رو آرامشت کارکن اگه میتونی مرخصی بگیر 

توروخدا اگر موردی دیدن بگین یا بامن حرف بزنید

من

تو بارداری ماه پنجم یه نفر باهام دعوای بسیااااار بدی کرد چنان عصبی بودم که حس میکردم جنین تو شکمم داره تکون میخوره مدتی بعد همش حس میکردم شورتم خیس میشه رفتم دکتر احتمال داد کیسه سوراخ شده باشه بر اثر استرس بعد آزمایش دادم گفت طوری نیست.خلاصه ماه هستم که رفتم سونو گفت آب دورش کم شده احتمالا نشتی داشته و خطرناکه.استراحت کردم و دارو دکتر هم هر چی داد خوردم.ولی کیسه آب ۲۱ روز زودتر از موعد پاره شد حالم بد شد نوزادم با وزن کم بدنیا اومد ولی خداروشکر سالمه الانم کلاس اوله.هرروز و هر لحظه دارم خدارو شکر میکنم که با این حجم استرس که داشتم خدا مراقبش بوده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چرا اینقدر ناامید؟؟؟؟ درسته مشکل پس از مشکل میاد اما هممون یه برهه ای همینطوریم. دائما پشت هم مشکلات میاد. مهم برخورد ما در مواجهه با این مشکلاته. نباید بذاریم تو این شرایطی که هستیم  مخصوصا اگر شرایط مون خاصه مثل شما مشکلات ناامیدمون کنه. چون اینطوری هیچی ک درست نمیشه ما هم مدام غمگینیم.

من پارسال انواع مشکلات سراغم اومد دخترم پیش دبستانی بود و تقریبا هر دو هفته یک بار مریض بود. مریضی های سخت. بچه کوچیکم داشتم اونم مدام از این بچم مریضی می‌گرفت. مدام استرس داشتم ک نکنه دوبار مریض بشن و درنهایت زدم ب بیخیالی گفتم. خب بشن الان من غصه بخورم یا نه در نهایت اتفاق میفته. فقط من خودمو با غصه فرسوده تر میکنم. بعد از اونا کلللللی اتفاق دیگه هم افتاد (مریضی عجیب دخترم، تصادف و.....) ک تقریبا تا همین الان درگیرشم  اما با خودم گفتم خدایا میدونم تو همه مشکلات خیلی بیشتر از قبل هوامو داری. و مدام خداروشکر میکردم و باور کنید که متوجه میشدم هرروز حالم بهتر میشه تو اوج مشکلات. 

مادر قلب خونست اگر بخواد مدام تو غم و ناراحتی و ترس باشه همه خونه داغون میشن. 

پس عزیزم با حال خوبت هوای کل خونواده رو داشته باش. 

ببخش طولانی شد🥰

ببین خب اثر میزاره دیگه فردا بچه دنیا میاد همش گریه بد غلق بزرگ میشه عصبی و مضطرب من برای دخترم رفت ...

تجربه من عکس این هست 

نمیدونم چرا  چون منم مثل حرع شما رو فهمیده بودم

اما اون بچه ام که بارداری بی استرس تر بودم شوهرم کمک حال بود بسیار بدقلق هست تا حالا که بزرگ شده

اون یکی که بارداری بسیار بدی داشتم بسازتره