2777
2789
عنوان

اسم بدین براتون دعا کنم

71 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم

امشب شب وفات خانوم ام البنین

بیاین برا هم دعا کنیم و حضرت عباس و به حان مادرشون قسم بدیم

اگه قسمت بشه به شرط حیات ان شالله فردا میرم روضه ، اسم بدین تا برا حاجتتون دعا کنم

لطفا شمام با دلای پاکتون برا حاجات قلبی من دعا کنین

و بالاتر از همه دعا ها ظهور آقا امام زمان ان شالله

لطفا دعاکنین سال اینده امام رضا بطلبه تو حرم خودش با سعیدم عقد کنم

منم برا حاجت رواییتون سوره الرحمان میخونم

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه و شفای دخترش

برای سلامتی و طول عمرخودم همسرم بچه هام برادرم و پدرمادرخودم و همسرم هرکی امضامو خوند صلوات بفرسته.منم برای هرکی که برای من دعا کنه تو نماز شبام به نیتش دعا میکنم😍

سلام عزیزم حاجت روا بشی برای بابای محمد سبحان دعا کن 

بگو دو ساله به نا حق گرفتار شده دستشو بگیره

ممنونم ازت

ای سرنوشت !  💔💔 از تو به کجا میتوان گریخت ؟  من راه آشیان خود از یاد بردم  ..یک دم مرا به گوشه ای رها مکن .. با من تلاش کن  تا بدانم نمرده ام  🖤🖤بین سختی های زندگی گاهی به آنکه همیشه باهات بوده بگو:غمی هم اگر هست تو دلخوشی منی ....(H)