2777
2789
عنوان

عاشق شدن چه حسی داره

128 بازدید | 24 پست

سلام خانما من اخرین عشقم پنج سال پیش بود عاشق یکی شدم بعد واقعا خیلی میخواستمش بعد یه مدت اینا تحقیق فهمیدم ک پسره متاهله و نامزد داره و تو دلم موند هیچ وقت بهش اعتراف نکردم کافی نت داشت و واقعا دلم میخاست بهش بگم چقد دوسش دارم ولی گفتم یارو متاهله بگم ک چی بشه نزدیک دوسال شب و روز ب فکرش بودم و هر خواستگاری میومد ردش میکردم ندیده و نپرسیده چون دلم پیش یکی بود ک روحشم خبر نداشت و اون شد اخرین عاشق شدن من الانم ک متاهلم عاشق  همسرم نیستم دوسش دارما ولی عشق نیس الانم میگم ای کاش زمان به عقب بر میگشتو دوباره عاشق میشدم وبا عشق ازدواج میکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همش یه تلقینه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بقول اون بازیگره ی ماری عاشق میشه میره بهش اعتراف کنه میبینه شلنگه عاشق شدن آدما هم همینه ظاهرا خیلی چیز خوبی ان و اون چیزی ک تصور میکنی اما در واقع شلنگن و حالت از شخصیتشون بهم میخوره و عشق و عاشقی یادت میره

تلقین نیس واقعا عاشقش بودم

نمیدونم چی بگم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اونموقع عاشق بودم الان نگاشم نمیکنم

نبایدم بکنی