2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زلزله گیلان ساعت هف اومد

وای جدا ،؟ امروز فک کنم کل ایران لرزیده

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

من توی آپارات دانلود کردم جاهایی توی خارج زلزله اومده همراه با نوری توی آسمون و صدا که منشا اون هارپ بوده بعدش دقت که کردم چن وقت پیشا همش توی تل گ رام میگفتن شنیدن صدا در آسمانهای یزد و آستارا و...

الانم با این بساط ممکنه که هارپ باشه ولی خب همش میگن طبیعیه گسل ها فعال شدن 

خدا بخیر کنه

مبدونستید اگه بارون بیاد زلزله نمیاد؟ نمیدونم چه ربطی به دارن ولی رابطه مستقیم دارن و اگه توجه کرده باشید هیچ وقت زلزله همراه با بارون نبوده. ..شاید باعث ميشه اصطکاک بین لای ها که تولید  انرژی میکنه رخ نده...

مبدونستید اگه بارون بیاد زلزله نمیاد؟ نمیدونم چه ربطی به دارن ولی رابطه مستقیم دارن و اگه توجه کرده ...

دقییییقا

کاملا موافقم 

اتفاقا همش همینو میگم به بقیه

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است