2777
2789
عنوان

از فشار و استرس دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرفه بابات گوش بده شاید بهونش خونس یه چیزی میدونه البته با وضع سنگین اجاره جابه جایی خونه داشتن ملاکه مهمیه بنظرم

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

به حرفه بابات گوش بده شاید بهونش خونس یه چیزی میدونه البته با وضع سنگین اجاره جابه جایی خونه داشتن م ...

اونوقت باید تا آخر عمر مجرد موند الان ازدواج خیلی کمه 

اونوقت باید تا آخر عمر مجرد موند الان ازدواج خیلی کمه

چند سالته آقا پسر چند سالشه

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ماشین 400 تومنی داره یه زمین باغ 400 تومنی داره خودشم دستش 300 اینا داره الان با 600 وام ازدواج و در ...

بازم خوبه الیته از پسر ۳۰ ساله توقع میره

شهر ما میشه با دو میلیارد اپارتمان خرید بالا شهر نه

ولی جای خوب میشه

نوشتم بخون

امیدوارم صلاحت با خواسته ی دلت یکی باشه 

اخلاقت مث منه 

دعا میکنم تاپیک بعدیت بیای بگی بابات راضی شده 

خیلی خوشحال میشم وقتی دو نفر همدیگه رو دوست دارن واسه بهم رسیدن تلاش میکنن✨️🌱

یعنی کمه واسش!؟

حقوقش واقعا خوبه

ولی خب ماشین که توقع میرفت

بنظرم شرایطش برای تو خیلی خوبه 

سناتونم میخوره 

کاش باباتو راضی کنی

اابته من خبر ندارم تبریز اجازه ها چقدره؟

من 26 پسر 32

بعد الان آقا پسر ماشین اینا دارن اگر بله چه ماشینی کارش چیه شاید بتونید تو پرند یا حومه تهران خونه بخرید اگر تهرانی باشید ولی اگر شهرستانایه دیگه اید باز خونه قیمتش بهتره 

حالا با وامی قرضی چیزی