قراره بعد عید دوس پسرم بیاد خواستگاری بابام یه بار ردش کرده همه راضین جز بابام چون خونه نداره. خیلی دوسش دارم حالم اصلا خوب نیس نمیدونم چیکار کنم بابام خیلی خودرای و یه دندس اخلاقش اصلا خوب نیس همه میدونن. هییییی خدا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به حرفه بابات گوش بده شاید بهونش خونس یه چیزی میدونه البته با وضع سنگین اجاره جابه جایی خونه داشتن ملاکه مهمیه بنظرم
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
اونوقت باید تا آخر عمر مجرد موند الان ازدواج خیلی کمه
چند سالته آقا پسر چند سالشه
رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت
بعد الان آقا پسر ماشین اینا دارن اگر بله چه ماشینی کارش چیه شاید بتونید تو پرند یا حومه تهران خونه بخرید اگر تهرانی باشید ولی اگر شهرستانایه دیگه اید باز خونه قیمتش بهتره
حالا با وامی قرضی چیزی