مرسی عزیزم...من روز هفتم پریودیم نزدیکی داشتم دوره ام هم تا الان منظم بوده .ولی الان دو روز عقب انداختم توی ایم بیست روز هم اصلا رابطه نداشتم میترسم باردار باشم .فقط دو تا لکه خیلی کم دیدم و تموم شد به نظرتون امکان بارداری هست؟؟؟خیلی نگرانم
به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنمدعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏
سلام خسته نباشید من حدود دوسه روز پیش کپسول خشک کننده خوردم واز تازیخ پریم نمیدونستم دیروز تازیخ پریم بود ایا احتمالش هست واسه کپسولا عقب انداخته باشم اخه دوست دارم باردار شم
مدت پانزده روز تقریبا انواع چرک خشک کن های قویرو استفاده کردم بخاطر عفونت ریوی و سرفه شدید حال ...
سلام خوبین..شماچندروز بعد از عقب انداختن پریود شدین؟؟؟؟همش استرس دارم یک هفته آنتی بیوتیک قوی خوردم بدلیل سرماخوردگی ..موعدم ۲۲ماه بوده اما سه روزه عقب انداختم خیلیییییی بهم ریختم دوتا بچه دارم دومی هشت ماهشه😭😭😭😭😭😭😭
سلام خوبین..شماچندروز بعد از عقب انداختن پریود شدین؟؟؟؟همش استرس دارم یک هفته آنتی بیوتیک قوی خوردم ...
سلام عزیزم اصلا نگران نباش من بخاطر انتی بیوتیکها کلا پانزده روزی عقب انداختم تا چند ماه اینجوری بودم انواع ازمایشها و سونو هارو دادم گفتن هیچ مشکلی نیست
میدونم خودم که بخاطر انتی بیوتیکهای قوی بود الانم بخورم همونجوری میشم
یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور نیست.