2777
2789
عنوان

ایا انتی بیوتیک و چرک خشک کن روی پریود تاثیر داره؟؟؟؟؟😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 199195 بازدید | 61 پست
شما مطمئنی که انتی بیوتیک تاثیر داره رو پریود؟؟من خیلی نگرانم

بله عزیزم پزشک زنان هم گفت که خیلی تاثیر داره

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
بله عزیزم پزشک زنان هم گفت که خیلی تاثیر داره

مرسی عزیزم...من روز هفتم پریودیم نزدیکی داشتم  دوره ام هم تا الان منظم بوده .ولی الان دو روز عقب انداختم توی ایم بیست روز هم اصلا رابطه نداشتم میترسم باردار باشم .فقط دو تا لکه خیلی کم دیدم و تموم شد به نظرتون امکان بارداری هست؟؟؟خیلی نگرانم

به زودی دخترکی در خانه ام لبخند میزند😍خدایا شکرتتتت معجزه ات و بارها بهم نشون دادی اینبارم کمکم کن تنهام نزار .دختر گلم و برام نگه دار و خودت صحیح و سالم بزارش تو بغلم. برای مادر شدنم‌دعا کنید و به صلواتی مهمانم کنید🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خسته نباشید من حدود دوسه روز پیش کپسول خشک کننده خوردم واز تازیخ پریم نمیدونستم دیروز تازیخ پریم بود ایا احتمالش هست واسه کپسولا عقب انداخته  باشم اخه دوست دارم باردار شم

سلام منم برای جوشای صورتم داکسی سایکلین مصرف کردم الان بیست و دو روز از پریودم گذشته البته پریودم جدیدا نامنظم شده بیبی هم سه روز پیش گذاشتم منفیه..

دردای پریودی دارم ولی هرچی فعالیت بدنی کردم بازم نیومد نمیدونم چکار کنم

مدت پانزده روز تقریبا انواع چرک خشک کن های قویرو استفاده کردم بخاطر عفونت ریوی  و سرفه شدید حال ...

سلام خوبین..شماچندروز بعد از عقب انداختن پریود شدین؟؟؟؟همش استرس دارم یک هفته آنتی بیوتیک قوی خوردم بدلیل سرماخوردگی ..موعدم ۲۲ماه بوده اما سه روزه عقب انداختم خیلیییییی بهم ریختم دوتا بچه دارم دومی هشت ماهشه😭😭😭😭😭😭😭

سلام خوبین..شماچندروز بعد از عقب انداختن پریود شدین؟؟؟؟همش استرس دارم یک هفته آنتی بیوتیک قوی خوردم ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من بخاطر انتی بیوتیکها کلا پانزده روزی عقب انداختم تا چند ماه اینجوری بودم انواع ازمایشها و سونو هارو دادم گفتن هیچ مشکلی نیست 

میدونم خودم که بخاطر انتی بیوتیکهای قوی بود الانم بخورم همونجوری میشم

سلام عزیزم اصلا نگران نباش من بخاطر انتی بیوتیکها کلا پانزده روزی عقب انداختم تا چند ماه اینجوری بود ...

وااای هنوز پریود نشدم امروزم تست زدم منفی بود همش فکرای الکی میاد سراغم میگم شتید باسم شاید لقاح دیر بوده تست نشون نمیده..اعصابم بهم ریخته همش درگیرم باخودم حوصله هیچیو ندارم با بچه ها دعوا میکنم کلااااااا عوض شدم 

وااای هنوز پریود نشدم امروزم تست زدم منفی بود همش فکرای الکی میاد سراغم میگم شتید باسم شاید لقاح دیر ...

نگران نباش استرس خودش پریودو عقب میندازه بی خیال باش میشی😊

عزیزم شما بالاخره پری شدید ؟. منم شرایط شمارو دارم . دو هفته آنتی بیوتیک خوردم . برا اولین بار تاخیر ...

منم همین مشکلو دارم این ماه خیلی چرک خشک کن خوردم برا دندونم حالا امروز پرییود نشدم 😭😭😭

من ۱۰ روزه پریود نشدم  جراحی‌داشتم و آنتی بیوتیک مصرف می‌کنم می تونه مال اون‌باشه؟ یاعسه نشم!! ...

بله عزیزم دکتر به من گفت خیلی تاثیر داره