2777
2789
عنوان

دعا کنید پسرم با باباش آشتی کنند

225 بازدید | 16 پست

سلام

تقریبا یک ماهه پسر بزرگم سر یه مسئله خیلی جزیی با هم حرف نمیزنن . درواقع پسرم فوق العاده  کم حرفه و سر کار میره از صبح تا شب هم خونه نیست یعنی باباش رو نمیبینه .

حالا موندم چکار کنم که با هم حرف بزنن بدون اینکه بیان روبوسی و عذخواهی و ....  فقط جوی ایجاد بشه حرف بزنن با هم .

دعا کنید لطفا آشتی کنن اینا 

این نیز بگذرد .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالشه پسرت همسرت چندساله مسئله جزیی یعی چی ؟

پسرم ۲۰ سالشه همسرم ۵۵ 

سر اینکه  پسرم داشت ماشین خودش رو پارک می کرد  شوهرم بد فرمون میداد و با عصبانیت فرمون میداد پسرم هم با عصبانیت بهش گفت تو فرمون نده بهم  شوهرم هم قهر کرد و رفت خونه

این نیز بگذرد .....
چون پسرم غرور داره و واقعا مقصر هم نبود و فوق العاده خجالتیه

از یه خانواده شلوغ و قهرقهرو به شما نصیحت میکنم

اصلا نزار تو خونت قهر رواج پیدا کنه

حرف بزن بگو هر اتفاقیم بیوفته بایییید باهم صحبت کنین

خانه سبز یادته؟میگفتی قهری ک قهری باید حرف بزنی

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
از یه خانواده شلوغ و قهرقهرو به شما نصیحت میکنماصلا نزار تو خونت قهر رواج پیدا کنهحرف بزن بگو هر اتف ...

بدبختی اینجاست که تو روزهای عادی هم پسرم میاد خونه و مستقیم میره اتاق خودش و با کسی حرف نمیزنه و فقط شوهرم هر وقت کارش داره صداش میکنه اونم میاد .

الان در واقع پسرم رفتارش عادیه و شوهرم  هم کاری به کارش نداره.

البته تو این مدت خریدهای مورد نیاز پسرم رو خریداری کرده براش

این نیز بگذرد .....
از وقتی هجده سالش شده اینطوری شده .البته شوهرم بین بچه ها فرق میزاره مثلا با پسر کوچیکم بیشتر محبت م ...

ببخشید اینو میگم ولی بهتر کردن ارتباطات تو خونه به عهده خانومه

مثلا عصرا چایی بزار یا هرخوراکی دلخواه خانواده همرو دعوا کن تو هال باهم چایی بخورین خودتم بحث بنداز وسط

با همسرت صحبت کن بیشتر طرف پسر بزرگو بگیره

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
ببخشید اینو میگم ولی بهتر کردن ارتباطات تو خونه به عهده خانومهمثلا عصرا چایی بزار یا هرخوراکی دلخواه ...

این کارو کردم ولی  گفتم که پسرم خونه نیست شب میاد و این باعث شده قهری شون طول بکشه  یعنی وقتی پسرم میاد شوهرم خوابه.

حالا بازم تلاشمو میکنم شما هم دعا کنید 

این نیز بگذرد .....

سلام عزیزم .‌تاپیک رو خوندم 

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم 

الان شرایط پسرت با پدرش اوکی شده ؟

پسر من ۲۱ سالشه و یکساله که با پدرش حرف نمیزنه

دارم روانی میشم . هیچکدوم هم کوتاه نمیاد 

چه راهی رفتید نتیجه گرفتین؟

راضی باش به رضای خدا 
سلام عزیزم .‌تاپیک رو خوندم من هم دقیقا همین مشکل رو دارم الان شرایط پسرت با پدرش اوکی شده ؟پسر من ۲ ...

سلام. از صمیم قلب از  خدا می خوام پسرت با باباش آشتی کنه به زودی. 

من رابطه خودم رو باباش خوب کردم و ازش خواستم اون پیش قدم بشه بهش گفتم وقتی پسرم تو اتاق خودشه بره صداش بزنه بگه بیا شام بخور.  اولش جبهه گرفت گفتم این جوانها غرور دارن  از زندگی هم نا امید هستند با این همه گرونی اصلا نمی تونن حتی آرزو کنن ازدواج کنن یا ماشین بخرن.  گفتم اگر تنهاشون بزاریم فکر خودکشی به سرشون میزنه ما باید دست اینارو بگیریم.   شوهرم با اخم  ساکت بود هیچی نمی گفت ولی فهمیدم به حرف هام فکر میکنه. بعد فردا شب رفت دم اتاق پسرم بهش گفت زود  بیا سر شام بدم میاد از این رفتارا.  اولش  گفت باشه ولی نیومد دوباره بهش گفت مگه نمیگم بیا شام بخور....  دیگه خدارو شکر اومد و  اوضاع کم کم عادی شد. 

ولی اون یک ماهی که قهر بودن خیلی بهم سخت گذشت هم به من هم به پسر کوچیکم و هم باباش.  درسته شوهرم به روی خودش نمی آورد ولی فهمیدم ناراحته از این وضع. 

قهر وقتی طولانی بشه آشتی کردن سخت میشه

این نیز بگذرد .....