2777
2789

اولش سرماخورده بود دارو میخورد تا یه مدت خوب شد ولی دوباره شروع شده سرفه هاش یک ماه شده دو بارم دکتر رفته خوب نشده سری دوم گف حساسیته ولی سرب اولی سرما خوردگی چیکار کنیم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلط هم داره؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

پسر من دوناه سرفه میکرد

هر چی شربت و دکترو درمان خانگی بگید انجام دادم فایده نکرد

آخرش رفتم داروخانه وضعیتشو گفتم خدا خیرش بده یه قرص ایرو کاست یه شربت رسپیژن داد تو چند روز خوب شد خدا رو شکر 

طفلی بچم دیگه گریه میکرد از بس سرفه هاش شدید بود

دلم برات تنگ شده حسین

پسر من دوناه سرفه میکردهر چی شربت و دکترو درمان خانگی بگید انجام دادم فایده نکردآخرش رفتم داروخانه و ...

وای داداش من خیلی سرفه میکنه از اونورم بابای بیشعورم همش سر مامان داد میزنه تو بهش نمیرسی 😔😔😔😔

وای داداش من خیلی سرفه میکنه از اونورم بابای بیشعورم همش سر مامان داد میزنه تو بهش نمیرسی 😔😔😔😔

میفهمم چی میگی شبا خواب نداشتیم که 

خدا برا هیشکی نخواد 

این شربت رسپیژن عالیه عاالی ولی خب یکم گرونه

دلم برات تنگ شده حسین

من اینجور شدم یبار خیلی بد بود سرفه های خطرناک میکردم داشتم میمزدم تا یکماه مگه خوب میشد بعد سرما خوردگی بود اخرش دوتا پنی سیلین زدم تا خوب شد 

ببین ریه اش درگیز نشده باشه

بعد یه شربت هست اویش و عسله نمیدونم برای  بچه های ۶ ساله خوبه یا نه داروخونه داره 

این شربت هم برای سرفه خوبه

من اینجور شدم یبار خیلی بد بود سرفه های خطرناک میکردم داشتم میمزدم تا یکماه مگه خوب میشد بعد سرما خو ...

اره اونو داریم بهش میدیم

والا بردیمش دکتر گفته حساسیته دیگه خسته شدبم