یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کاش منم همونطور که دوران بارداریم براشون مهم نبودم الانم مهم نبود هر هفته توقع دارن بریم ولی من واقع ...
اونا فقط میخوان که نوشونو ببینن چهارتا قربون صدقه الکی برن بگن ما وظیفمونو داریم انجام میدیم. کسی که واقعا براش مهم باشه تو همون بارداری هم هواتو داشتن چون نوشون تو شکمت بوده و حساس ترین مرحله هست.
اونا فقط میخوان که نوشونو ببینن چهارتا قربون صدقه الکی برن بگن ما وظیفمونو داریم انجام میدیم. کسی ک ...
حالا من مشکلی ندارم بچه رو ببینن ولی توقع دارن هر هفته بریم منم کشش ندارم واقعا چون حرفایی میزنن و کارایی میکنن که میخوان بگن ما خیلی حالیمونه ما هر چی میگیم درسته و ما بهتر از تو هستیم برای بچه منتها شوهرم اصلا درک نمیکنه
حالا من مشکلی ندارم بچه رو ببینن ولی توقع دارن هر هفته بریم منم کشش ندارم واقعا چون حرفایی میزنن و ک ...
نرو خیلی دلشون تنگ بشه میان خونتون یه سر بچه رو میبینن و میرن. هر بار حرفی زدن بگو من بچه رو هر ماه میبرم پیش دکترش و زیر نظر پزشک هست. مادرشم قطعا هر کاری کنم به صلاح و سلامتی بچم هست. یه بار محکم بگو تا دهنشون رو ببندن.
نرو خیلی دلشون تنگ بشه میان خونتون یه سر بچه رو میبینن و میرن. هر بار حرفی زدن بگو من بچه رو هر ماه ...
درسته عزیزم ولی دیگه هر ماه که اصلا شوهرم قبول نمیکنه همون هر دو هفته بازم بهتره نه هر هفته من هر هفته واقعا سختم بود شاید یه هفته بخوایم نریم جایی برای خودمون باشیم اینا هم البته رفتاراشون اوکی نیست اگر خوب بودن من مشکلی نداشتم دوران بارداری هم حتی یه غذا نفرستادن اونوقت الان میخوان هر هفته نوه ببینن واقعا زور داره با توجه به اینکه من مامانم ازم خیلی دوره و اینا نزدیکم بودن یعنی اگر مامانم بود من توقعی نداشتم فقط دوبار زنگ زد گفت غذا میخوای چیزی برات بفرستم خب منم معلومه میگم نه حالا در کل هر هفته بنظرم خیلیه
نرو خیلی دلشون تنگ بشه میان خونتون یه سر بچه رو میبینن و میرن. هر بار حرفی زدن بگو من بچه رو هر ماه ...
درسته عزیزم ولی دیگه هر ماه که اصلا شوهرم قبول نمیکنه همون هر دو هفته بازم بهتره نه هر هفته من هر هفته واقعا سختم بود شاید یه هفته بخوایم نریم جایی برای خودمون باشیم اینا هم البته رفتاراشون اوکی نیست اگر خوب بودن من مشکلی نداشتم دوران بارداری هم حتی یه غذا نفرستادن اونوقت الان میخوان هر هفته نوه ببینن واقعا زور داره با توجه به اینکه من مامانم ازم خیلی دوره و اینا نزدیکم بودن یعنی اگر مامانم بود من توقعی نداشتم فقط دوبار زنگ زد گفت غذا میخوای چیزی برات بفرستم خب منم معلومه میگم نه حالا در کل هر هفته بنظرم خیلیه