2777
2789
عنوان

رفتم عروسی اکسم خیلیم خوش گذشت

402 بازدید | 26 پست

دیشب عروسی اکسم بود کلی پشتم حرف زد منم تا همین دیشب ارزوی مرگ و براش داشتم 

ولی تو عروسیشون وقتی دیدم زنش چقد خوشحال و خودش براشون بهترینا خاستم  مقصر اصلی اشتباهاتم خودمم با اینکه میدونم خدا ی جا یقشو میگیره ولی من بخشید بخاطر حال خوبشون 

دوستانی ک پرسیدن چیشد یکی از بهترین عروسیایی ک رفتم از فامیل شانس فقط ما رفتیم و چن تا دیگه بقیه نیومدن نمیدونم چرا 

بشدت شلوع بود 

خودمو بخاطر گذشته انتخاباتم و اشتباهاتم  و همه چی بخشیدم امیدوارم هیچ ردی دیگه از گذشته تو ایندم نباشه

و برا همه ادمای گذشتم ارزوی بهترینارو دارم حتی دشمنم

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

امیدوارم این حست دائمی باشه🥲❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سخاوتمند....من یکی کهد تا سر قبر اکسم نرم آروم نمیگیرم

چون اینو دوس ندارم یکی دیگه از خدا میخاستم بازم نشد دیکه همه چیو رها کردم ادمای گذشته دیگه برام مهم نیستن

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

چون اینو دوس ندارم یکی دیگه از خدا میخاستم بازم نشد دیکه همه چیو رها کردم ادمای گذشته دیگه برام مهم ...

کاش جواب پستمو بدی عزیزم🌷

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤                                                                                                                                  

چون اینو دوس ندارم یکی دیگه از خدا میخاستم بازم نشد دیکه همه چیو رها کردم ادمای گذشته دیگه برام مهم ...

سلام عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه براتون بهترینا رو آرزو میکنم میشه بگین نی نیم چیه باردارم بچه دوم براتون ۵۰ تا صلوات میفرستم

پسر عزیزم

براتون بیشتر ۵۰ صلوات فرستادم چقدر میتونه حستون درست باشه میشه بیشتر در موردش برام توضیح بدین ، بچه اولم چیه عزیزم؟ مرسی که جواب دادی❤️یکم حالت های بچه دختر دارم صبحها حالت تهوع دارم شما حستون چیه چقدر میتونه درست باشه

براتون بیشتر ۵۰ صلوات فرستادم چقدر میتونه حستون درست باشه میشه بیشتر در موردش برام توضیح بدین ، بچه ...

بچه اولتون پسره دلی بخام بگم بچتون این یکی دختر میشه ولی حسم میگه پسره

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠