2777
2789
عنوان

علایم بارداری

249 بازدید | 18 پست

سلام

من تازه وارد هستم

یه سؤال داشتم 

من پنج شنبه گذشته اقدام به بارداری کردم و از جمعه لکه بینی دارم به زمان پریودیمم نزدیک نیس,به نظرتون دلیلش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه باردار هم بشی به این زودی مشخص نمیشه البته معمولا میگن از 6تا10روز بعد از لقاح لانه گزینی انجام میشه حالا اگه برفرض مثال همون پنج شنبه گذشته که اقدام کردید لقاح صورت گرفته باشه الان شاید لانه گزینی انجام داديد

چن روز از اقدامت میگذره گلم

الان هفت روز از اقدامم میگذره

بعضی وقتا نافم از داخل تیر میکشه و دلم سفت میشه

لکه بینیام خیلی عجیبن

خیلی نگرانم

روزی چن تا لکه میبینم,اونم عذر میخوام وقتی میرم دستشویی ازم میاد

[QUOTE=49304689]احتمال لانه گزینی هست یا شایدم کیست تخمدان[/QUOTE

یکی دو روز قبل از اقدامم سونو دادم تخمدان هام سالم بودن و کیست نداشتم

من هیچ وقت دلم قور قور نمیکردالان خیلی قور قور هم میکنه,همش احساس سیری دارم

سلام من امروز روز ۳۱ سیکلم بود و آزمایش بتا دادم منفی بود,تاحالا سابقه نداشته سیکلم بیشتر از ۳۰روز بشه.به نظرتون اون لکه بینی وسط دورم پریودی بود یا هنوز صبر کنم و دوباره آزمایش بتا بدم؟بی بی چک هم اصلا استفاده نکردم