2777
2789
عنوان

گاز گربه لطفا بیاین

106 بازدید | 14 پست

دوستان یه گربه اومده بود جلو درخونه مون چون عاشق حیواناتم یکم نازش کردم بعد یه دوبار گازم گرفت میخواستم بدونم خطرناکه؟ ولی گاز خیلی اروم ها اصلا خراش هم نیوفتاده

و خدایی که به شدت کافیست💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی گازم گرفتن خون اومده اما چیزین نشد😂

میدونی این گازهای آروم نشونه محبتشونه؟🥲

حتی مادراشون وقتی دارن بچه‌هاشون رو لیس میزنند یه گاز کوچولو به عنوان بوسه میگیرن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

راستش دقیق نمیدونم

ولی به‌نظرم برو دکتر

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

من حتی گازم گرفتن خون اومده اما چیزین نشد😂میدونی این گازهای آروم نشونه محبتشونه؟🥲حتی مادراشون وقتی ...

اره دقیقا از همون گازها بود اصلا چیزی خواسی نبود ولی خودم نگرانم الانم چون گربه خیابونیه

اره دقیقا از همون گازها بود اصلا چیزی خواسی نبود ولی خودم نگرانم الانم چون گربه خیابونیه

چیز خاصی نمیشه اصلا ولی اگه نگرانی دکتر برو

اخه حتی خراش هم برنداشته

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
عزیزم اینجا گوش نکن استرس می گیری. به خدا من تمام دستم چنگ و گاز گربه بود هیچ اهمیتی ندادم مگه خو ...

چون گربه خیابونی بود ترسیدم وگرنه به قول شما گوش ندادم اهمیت ندادم خداروشکر تاحالا ک سالم سالمم😅