2777
2789
عنوان

کودک همسری مد شده😐

379 بازدید | 46 پست

هم بازی دوره بچگیم که ۱۵ سالشه داره ازدواج میکنه :/

دختر پسر عمه مادرم ، 

واقعا متاسفم واسه این خانواده هایی که تو سن کم

اجازه ازدواج میدن😶

من هنوز تو انتخاب رنگ استیکرام موندم(چهارده سالمه)

بعد هم سنای من چه کارایی میکنن و لطمه هایی به زندگیشون میزنن، شما نظرتون چیه؟حق با منه یا با اون؟

ازدواج تو سن پایین بده یا خوب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتصاح من ۱۵ سالم بود فکر این بودم که اسکوبی دو اول ببینیم یا تام جری الان هم ۲۰ سالمه نمی تونم انتخاب کنم کدومو اول ببینم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

هرکسی با بقیه فرق میکنه شاید اون میتونه 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ب ت چ اصلانون و ابشون و تو قراره بدی😂😂

اگ اینجوریه پس دزدی هم ب من و تو چه اموال ما رو ک ندزدیدن 

قتل ب من و تو چه منو و تورو ک نکشتن

هر.زگی ب من و تو چه اسم مارو ک خراب نکردن 

بی تفاوتی همه چی رو بدتر میکنه

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

اینو ول کن 15 که خوبه یکیو شنیدم مغزم رگ به رگ شد داره دخترشو که 8سالشه نامزدی میکنه 😑😑😑😑

دختره فقط هیکل داره

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁