2777
2789
عنوان

دوفاستون

372 بازدید | 23 پست

سلام توروخدا اونایی که تجربه دارن بی جواب نذارن منو از شب ۱۵ هر شب ۱ عدد به مدت ۱۰ روز دوفاستون خوردم امروز ۹ روز هستش که قرص قطع شده و ۳ روز هم از وقت پریودم گذشته امکان بارداری هست؟ اگر این ماه باردار نشم ماه بعد باید برم برا ای وی اف ۴ سالو ۲ ماهه منتظرم 😔 تنبلی تخمدان دارم نمی از اونه یا چی آخه پهلوی این قرص دارم پودر اینفولیک و کپسول فرتیل اید استفاده میکنم از ۱ ماه بیشتره واسه همون میگم امیدی هست یا نه؟

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم امیدوارم باردار باشی … منم این قرصا میخورم البته ایرانیش را اسمش دوفامد هست تا ۱۴ روز بعد از قطع قرص احتمال پریودی هست اگر بعد از ۱۴ روز پریود نشدی احتمال زیاد بارداری

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم امیدوارم باردار باشی … منم این قرصا میخورم البته ایرانیش را اسمش دوفامد هست تا ۱۴ روز بعد ...

قربون تو عزیزم که جواب دادی بهم منتظرم همچنان و امیدوار انشالله همه منتظرا مادر بشن منم میون اونا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به بی بی نمیزنی کیف کنیم خدا را چه دیدی

😂😂 آخ آخ پرستو دست رو دلم نذار میترسم بی بی بذارم عوض کیف گریه کنیم🤣🤣🤣 بازم خودمو بزنم😂😂 میگم با امروز ۳ روز هست که گذشته ۴ روزم بگذره با خیال راحت بی بی بذارم اگه الان بذارم منفی بشه میگم زود گذاشتم بازم امیدوار میشم ولی به وقتش بذارم مرگ یه بار شیون یه بار یه امپول میزنم عادتشم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂 آخ آخ پرستو دست رو دلم نذار میترسم بی بی بذارم عوض کیف گریه کنیم🤣🤣🤣 بازم خودمو بزنم😂😂 میگم ...

چی بگم من دل کوچیگم ولی این قانون هست ۱روزم‌بگزره نشون میده خدا را چه دیدی بزن فردا ولی فکر کن برایه ای وی اف کمر بستی پس نباید حالتا بد کنی

چی بگم من دل کوچیگم ولی این قانون هست ۱روزم‌بگزره نشون میده خدا را چه دیدی بزن فردا ولی فکر کن برایه ...

آره راست میگی خودمم گفتم اگر منفی شد یا پریود شدم زیاد ناراحتی نکنم من که میخواستم ای وی اف برم شوهرمو نمیتونم راضی کنم بگیره 😂 بیچاره اونم بی بی چک خریدنش مساوی است با ۱ هفته گریه زاری😂اگر تونستم بازار برم میگیرم میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دختر چه کردی؟؟؟

سلام هیچی امشب آقامون بی بی چک گرفت ولی برداشته قائم کرده😂 میگه فردا صبح بزن اتفاقا الانم خواهر شوهرم پرسید گفتم داداشت قائم کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم فدا سرت میری ای وی اف دیگه قسمت بوده کی میری به سلامتی همین برج که پری شودی روز دومت برو

من میگم شوهرم میگه نه ماه بعد که پریود شدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40