2777
2789
راهکار خونگی نداره 3 جلسه لیزر مونالیزا پیش پزشک زنان انجام بدید تیرگی ها برطرف میشن

این لیزر واسه رفع تیرگیه؟ یا رفع موی زائد هم هست؟

خودت رفتی ؟ هزینه ی هر جلسه چنده

واقعا؟ چند جلسه باید رفت؟ هزینش چقدره؟

من آف بود،رفتم فولش 650بیکینی زیربغل باهم178،4جلسه رفتم خیلی خوبه واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیزز،فق جواب میده ب نظرم چون خودمم همین مشکلوداشتم رفتم الان اصلاتیرگی نداره

چه نوع لیزری؟

هزینه ی هر جلسه چنده؟

مثل رنگ پوست بقیه ی بدن میشه یعنی؟

بی جنبه ها گزارش میزنن

اره دیگه ولی فقط مواظب باش که اگه کسی درخواست داد قبول نکنی چون کاربر زن نما فراوونه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

این لیزر واسه رفع تیرگیه؟ یا رفع موی زائد هم هست؟خودت رفتی ؟ هزینه ی هر جلسه چنده

بله واسه رفع تیرگیه و اثری رو موهای زائد نداره 

هرجلسه تا 30 درصد بیکینی روشن‌تر میشه 

من شهرستانم جلسه ای 500 تا 800 هستش

چه نوع لیزری؟هزینه ی هر جلسه چنده؟مثل رنگ پوست بقیه ی بدن میشه یعنی؟

درس می رنگ پوست شده من تیتانیوم رفتم دکارفتم اماکنذلافق نتیجه میده فک کنم فولش الان یکوخورده ای باشه بیکینی زیربغل 350من آف رفتم 178

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ببخشید میشه بگید چند جلسه رفتید؟ پیامتون ناخواناست

اره عزیزم 4جلسه رفتم فعلااماگف باید12بیای تانتیجه قطعی شه

نمیفهمه بعدا ؟آخه یه بار منو دیده ، دبد تیره اس گفت اگه بدون اجازه ی من رفتی نه من نه تو

خب وقتی تورو دیده نرو حتما میفهمه بهتره ازش اجازه بگیری

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اره عزیزم 4جلسه رفتم فعلااماگف باید12بیای تانتیجه قطعی شه

ممنون که جواب دادید

من زیر بغلمم تیره شده با اینکه اصلا تیغ استفاده نمیکنم 

فکر کنم به خاطر مام هست

خیلی اعتماد به نفسمو گرفته 😥

خداروشکر که قابل درمانه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍