2777
2789
عنوان

خانمی از همسرم اخاذی میکنه2

207 بازدید | 12 پست

سلام ظهرتون بخیر یه خلاصه بگم اونایی که تاپیک قبلی نبودن

من خیاط هستم از راه تبلیغات یه خانمی اومد و براشون یه لباسی رو اصلاح کردم که خیلی کهنه بود و اصلاح کردن مشکل  بهشون گفتم بیان پرو گفتن نمیشه و از طریق اسنپ لباس رو بعد زدن هزینه براشون فرستادم

به دلشون نمینشینه و وقتی به من زنگ میزنن چون خط کاری بود و بعد اون یه روز کلا ما کار قرار نبود بکنیم خط اشکال گذاشته بودم

خانمه و همسرش اومدن جلوی در خونم داد و بیداد کردن و بهم تهمت دزدی هم زدن گفتن گوشواره و گردنبندشون رو دزدیم

علاوه بر اینکه آبرومونو تو محل بردن بهمون توهین هم کردن

چون نمیخواستم کار به اتحادیه خیاطا بکشه خسارت لباسشو دادم و حتی پول پرداختیشو هم برگردوندم

ولی کماکان از همسرم داشتن اخاذی میکردن و خودشو شوهرش به همسرم زنگ میزدن

(اولین بار بود برای این خانم کاری انجام داده بودم و اصلا نمیشناسمش!)

.

.

دوباره که زنگ زد تهدید کردم که شکایت میکنم فکر کرد الکی میگیم و ما شکایت کردیم کار به کلانتری کشید

معلوم شد نه اون خانم متاهله نه اون آقا همسری داره

خانمه مطلقه هست کارشون این بوده

و این مساله باعث شد نه تنها من چند نفر شاکی دیگه هم پیدا بشه

تو دوران خیاطیم اولین بار بود همچین چیزی دیده بودم

لطفا خانم ها حتی آقایون به هر کسی مثل من اعتماد نکنین از هرکسی هر کاری رو قبول نکنین متاسفانه آدم های بی وجدان زیاد شدن

الان این مسئله تموم شد ولی نه آبروی رفته ما برمیگرده نه اعتمادی که من به مردم دورو برم داشتم مثل روز اولش میشه

میخوام دیگه خیاطی نکنم ولی همسرم میگه نه به نظرتون ادامه بدم؟نمیدونم یه حس بدی پیدا کردم!

شرمنده طولانی شد😢

چقدر عوضی بودن 

اونا چی شدن؟خسارت ازشون گرفتید ؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولتونوپس گرفتین یان مجازات نشدن اونا

والله خانواده اون آقایی که میگفت همسرشه پولو پس دادن که رضایت بدیم ولی شما بودی با ۳۵۰ تومن پول آبروت برمیگرده مگه؟منم با اینکه پولو گرفتم ولی رضایت ندادم

کار کن . چرا ب خاطر دوتا بی شرف خودتو از هنرت جدا کنی؟

میدونم حیفه هنرمه ولی حس اینکه دوباره با یکی مثل این خانم سروکله بزنم داغونم میکنه یه بار دیگه همچین چیزی پیش بیاد چی

میدونم حیفه هنرمه ولی حس اینکه دوباره با یکی مثل این خانم سروکله بزنم داغونم میکنه یه بار دیگه همچین ...

چون تهمت زدن جرمشون خیلی بیشتره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چقدر عوضی بودن اونا چی شدن؟خسارت ازشون گرفتید ؟؟

خسارتی والله ندادن فقط دستمزدمو که برگردوندم به خودشون دوباره برگردوندن به خودم 

فعلا گویا قراره احضارمون کنن ببینیم چی میشه

میدونم حیفه هنرمه ولی حس اینکه دوباره با یکی مثل این خانم سروکله بزنم داغونم میکنه یه بار دیگه همچین ...

ازین چیزا  واس همه هست.تو قوی باش.

کاش یه همکار که  خشن تر و زرنگتر از خودته  میداشتی

خاله ی من خیاطه 

انقد همون اول از پارچه ایراد میگیره ک اگه بد شد 

ما حرفی نداشته باشیم .

تو بیشتر ایراد بگیر از مشتری 

مثلا سینه هات افتاده 

پهلوهات بزرگه و ....

ک اگه بد شد بگن اشکال از اندام خودمونه