2777
2789
عنوان

اقدامی های عزیز

91 بازدید | 16 پست

من یسری داروی گیاهی و ژل رویال گرمیجات برا تقویت تخمکم میخورم و این ماه سونو رفتم خیلی خوب شده بود یه تخمک ۱۵میلی داشتم یه فولیکول ۱۹میلی الان از زمان طلایی فاصله گرفتم 

داروهام بخورم اخه میگن چون خیلی گرمن اگر لقاحم هم صورت گرفته باشه میسوزنتش حالا موندم بخورم یا نه کسی تجربه ای داره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو از کجا گرفتی چیا هست میشه لطفاً بگی

ژل رویال از یه مطب مامایی گرفتم بزن نت ماما زهره احمدیان 

عرق یونجه روزی یه لیوان میخورم 

پودری هم میگم از هر کدوم ۱۰۰گرم میریزی شنیدم ینفر با این معجون بعد ۱۵سال باردار شده دوستم دستورش بهم داده

پسته ،گردو،کنجد بوداده  ،فوفل،قرص کمر نر و ماه ،هل سیاه ،تخم ینجه بوداده

همه رو آسیاب کنی چون تلخ باید نبات هم آسیاب کنی باهاشون من حدودا ۷۰۰گرم نبات ریختم خودت مزه کن ببین چجوری دوست داره

اینارو از کجا گرفتی چیا هست میشه لطفاً بگی

البته یسری مکمل هم دکتر بهم داده اونام میخوردم 

قرص ام گا۳.ویتامین د۳.ویتامین ای ۱۰۰.قرص کوالی فول ،قرص کیوتن ۱۰  اینا روزی یکی قرص اووبوست روزی دوتا 

خب اینارو چطوری بخوری در روز چندبار زمانی ک پریود هستم بخورم یانه

ژل رویال ماما گفت اندازه یه نخود صب ناشتا با آب مث قرص بخور

پودره هم هر چی میتونی من تقریبا روزی ۱۰تا قاشق حالا کمتر بشتر میخورم 

البته یسری مکمل هم دکتر بهم داده اونام میخوردم قرص ام گا۳.ویتامین د۳.ویتامین ای ۱۰۰.قرص کوالی فول ،ق ...

من تنبلی تخمدان دارم خیلی شدید. شده حتی دیگ با داروهای تحریک کننده هم فولیکول هام رشد نمیکنه 

خیلی ممنون ک اینارو گفتی امیدوارم بخورم جواب بگیرم 

من تنبلی تخمدان دارم خیلی شدید. شده حتی دیگ با داروهای تحریک کننده هم فولیکول هام رشد نمیکنه خیلی مم ...

منم تنبلی تخمدان دارم دوسال بچه میخوام با قرص تحریک تخمدان کیست میارم

این هزینه ژل رویال چقد شد میگن خیلی گرونه ارع؟؟

من از ای ماما ۵گرم بهم داد۶۵۰تومن 

ولی قبلا خودم از جایی گرفتم ۱۰گرم ۸۰۰تومن ،فکر کردم ژل رویال از این ماما بگیرم فرق دارن ولی نه یکی بودن فقط ای گرونتر داد بهم 

سعی کن شهر خودتون ژل پیدا کنی چون میگن اگر بیرون از فریزر باشه اصرش از دست میده