2777
2789

از وقتی که بک زدیم و همو دیدیمو برگشتم خونه ۱ هفته میگذره تو این مدت فقط چت کردیم و هیچ تماسی نبوده.

پیامام دیر به دیر ج میده الان دو روزه پیامم از واتساپ سین نکرده ولی از اینستا که استوری میذارم سریع نگاه میکنه.

میگم شاید اینکارو میکنه که دلتنگش شم و برم دنبالش یا تماس بگیرم؟ به نظرتون پسرا از این سیاستا به خرج میدن؟

( اینم بگم که کاربلده ها تو جذب دخترا )

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی معذرت میخوام ولی مردها احمق تر از اینحرفا هستن که بخوان سیاست داشته باشن تو رابطهاحتمالا ...

نمیدونم،

ولی میدونم پسر باهوشیه قبلا دختر بازی زیاد کرده از طرفی حس میکنم سیاستشه.میخواد خودم پیگیرش شم دلتنگش شم زنگ بزنم  استوری هامو سریع سین میکنه

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.
عزیزم خیلی معذرت میخوام ولی مردها احمق تر از اینحرفا هستن که بخوان سیاست داشته باشن تو رابطهاحتمالا ...

این ادمی که من میشناسم احمق نیست

آره پسرا زیاد از این کارا میکنن

جدا مطمئنی؟

چجوری بهت ثابت شده؟ پسری لو داده بهت؟

اگه پسری این رفتار ها رو مقابلم کنه به نظرم بی میل هستش و براش جدی نیست رابطه

یه وقتایی به اینم فکر میکنم