2777
2789

واقعا زندگی مجردی و تنهایی چطوریه و چطور از پسش بر میاید؟

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقعیت سخت اما لذت بخشه 

ببین کوچیک ترین کارها دیگه بزرگن 

مخصوصا اگ درحال درس و کار باشی 

من تا میرسم خونه حدودا ساعت ۱۰ میشه 

باید غذا درست کنم ک انرژیشو ندارم معمولا بیرون میخورم میام 

لباسامو بشورم ک اخر هفته به سختی اینکارو میکنم 

ولی درکل خیلی خوش میگذره همه چیو اینور اونور شوت میکنی 

اخر هفته مجبوری تمیز کنی هرچند 

ولی حس استقلالی ک به ادم میده واقعا لذت بخشه

یکی از آشناهامون اینطوریه کار میکنه برای خودش

پدر مادرشم خونه بهش طبقه بالای خودشون زندگی میکنه

از نظر مالی زندگیش خوبه خداروشکر ولی خوب متاسفانه اون خواستگار هایی رو که می‌خواست نداشت واقعا ۳۳ سالشه

امیدارم بتونه ازدواج خوبی داشته باشه دیگه زندگیش تکمیله 

برای سرگرمی باشگاه زیاد میره بعضی وقتا با پدر مادرش سفر میره تقریبا سالی سه چهار بار

چند ماه. پیشم رفته بود ترکیه 

زیاد تو خونه نمیمونه میگه دلش میگیره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

در واقعیت سخت اما لذت بخشه ببین کوچیک ترین کارها دیگه بزرگن مخصوصا اگ درحال درس و کار باشی من تا میر ...

ایول دمت گرم

من مجردم تو خونه ی بابام نشستم تو یه روستای کوچیک 

خواستگار اصلا ندارم 

مجردی همش ترس این داری که اگر مجرد بمونم وخداوند ازدواج قسمتم نکنه چیکار کنم 

وهمش باید از دست پدر بی فرهنگ وبداخلاق سر کوفت بخوری 😭دلم خون هست از دست سرکوفت های اطرافیان خداوند نه مرگ بهم میده نه ازدواج ا ن شا الله قسمتم میکنه خدایا نگاه زندگی همکلاسی هام واطرافیان م کن نگاه منم کن از همه مونده ترم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
منم یه شهر دیگه خونه مجردیم و اینکه تک ب تک کارا ب گردن خودمه و یکم این تنبلیه اذیت می‌کنه وگرنه از ...

خداروشکر

من آرزومه برم ک یک روستای سرسبز و خوش آب و هوا تو یک اتاق دو در سه کاهگلی سقف ک با تنه درخت چوبی هست پنجره ای ک ویو قشنگی داره کاملا تنهایی زندگی کنم ک یک شومینه طبیعیم داره و با یک علاءالدین ک نفتی باشه  غذا بپزم گرم  و برقم نباشه با چراغاییی ک نفتی هستن کوچولو عه دسته دارن ک تو فیلم ترسناک دیدین ک دستشون میگیرن با اونا شب و سپری کنم همش میگم کاش تو اون زمانا وجود داشتم اون زمانی ک تو اینجور خونه ها زندگی میکردن هعی...

.