2777
2789
عنوان

مهمونی و بیرون بردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 60 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای ۵ ماه تقریبا ۳ ساعت بیداری رو داره معمولا تو روز ۳ ساعت خواب ۳ ساعت بیداری سرحال شاید وزن ...

برای یکسال چی؟

پسرم شبایی ک دیر میخوابه صبحش ساعت ۹اینا بیدادمیشه صبحانشو میخوره یکم بازی میکنه بعد ساعتا۱۲ظهرمیخوابه تا یک ونیم دو بعد بیدار میشه ناهار میخوره دیگ نمیخوابه شاید غروب ی نیم ساعت بخوابه بعدش تا۱۱ ۱۲ شب بیداره

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد دو‌ سالگی پسر کوچولوم🧿🧿

به نظر من هر بچه ای رفتار خاص خودشو رو داره باید پیدا کنی رگ خوابشو در این مواقع

رو روتین خودش پیش میرم همه چیش سر جاشه.ادیت نمیشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پسر منم ۵ماهشه میخوابونیمش همونجا یا روی پا یا تو بغل ولی کلا با بچه کوچیک مهمونی رفتن سخته الان ک ر ...

خیلی کم میبرم نمیخوام اذیت بشه

منم مثل خودتم عزیزم.مگر جاهایی زیاد بمونم که رعایت میکنن

فقط خونه مامانم میبرم رعایت میکنن براب همین اونجا میرم راحتم

واسه من همش بیدار بود😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اتفاقا ببر ولی مثلا خونه پدربزرگ مادربزرگ یا خاله عمه عمو ک کمکت میکنن ولی بقیه فامیل واجب نیس

فقط خونه مادرم کمک میشه بقیه جاها فقط میخوان باهاش بازی کنن.بیدار نگهش میدارن لج میگیره