منو شوهرم ی مقدار خیلی کم ده تومن پول پس انداز کرده بودیم ک مال من بود قراربود باهاش برام کادوی زایمان بخره طلا بخره البته ی مقدارم بذاره روش خلاصه ی مدت هی شوهرم میرفت و میومد میگفت پول ندارم حالشم واقعأ بد بود بد چند وقت گفت موتور رفیقم سوار شدم خراب شده انداخته گردن من تاوانشو میخاد ی چند روز بد گفت اون پول رو میدی بدم ب رفیقم ک حرف نشنوم ازش؟؟؟منم دادم بهش ک تاوان اون موتور رو بده حالا از اون روز هیچ اسمی از اون پول نمیاره ک چیکار کرد اصلأ هم دیگه حالش بد نیست امشب خواهرش زنگ زد ی مقدار پول جا ب جا کرد برا خواهرش از اینور خواهرش خونه خریده قبلش شوهرم گفت چنتا چک داره ابجیم دست و بالش بستس و خیلی درگیره ینی پول طلای منو داده ب خواهرش؟؟دارم سکته میکنم ن ب خاطر پول ب خاطر اینکه من اولویتش نیستم ب خاطر اینکه حاضر شده کادو زایمان ب من هیچی نده ولی گره کار خواهرشو باز کنه چجوری بفهمم چ غلطی کرده بااون پول اینم یادم رفت بگم ک اون موقع ک پول میخاست مستقیم و رک مگفت برا موتور میخام فقط میگفت لازم دارم بدش ک من اصرار کردم گفت برا موتور میخام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!