2777
2789

منو شوهرم ی مقدار خیلی کم ده تومن پول پس انداز کرده بودیم ک مال من بود قراربود باهاش برام کادوی زایمان بخره طلا بخره البته ی مقدارم بذاره روش خلاصه ی مدت هی شوهرم میرفت و میومد میگفت پول ندارم حالشم واقعأ بد بود بد چند وقت گفت موتور رفیقم سوار شدم خراب شده انداخته گردن من تاوانشو میخاد ی چند روز بد گفت اون پول رو میدی بدم ب رفیقم ک حرف نشنوم ازش؟؟؟منم دادم بهش ک تاوان اون موتور رو بده حالا از اون روز هیچ اسمی از اون پول نمیاره ک چیکار کرد اصلأ هم دیگه حالش بد نیست امشب خواهرش زنگ زد ی مقدار پول جا ب جا کرد برا خواهرش از اینور خواهرش خونه خریده قبلش شوهرم گفت چنتا چک داره ابجیم دست و بالش بستس و خیلی درگیره ینی پول طلای منو داده ب خواهرش؟؟دارم سکته میکنم ن ب خاطر پول ب خاطر اینکه من اولویتش نیستم ب خاطر اینکه حاضر شده کادو زایمان ب من هیچی نده ولی گره کار خواهرشو باز کنه چجوری بفهمم چ غلطی کرده بااون پول اینم یادم رفت بگم ک اون موقع ک پول میخاست مستقیم و رک مگفت برا موتور میخام فقط میگفت لازم دارم بدش ک من اصرار کردم گفت برا موتور میخام

کی میخوای زایمان کنی؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکته بکنی و نکنی پول رفته حالا کارش درست نبوده قبول دارم اما اونم خواهرشه اسی اگه چکش برگشت بخوره تبعات داره بجاش ببرش طلافروشی چکی طلا بخر ازش کارم به پول نداشته باش 

سوال پیچش کن ک کدوم دوستش بوده و الان موتوره چی شد تعمیر شده یا نه اگه ب جایی نرسیدی مستقیم بهش بگو ک چ حسی داری

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

چند مااااااهه میخوام برم دندون پزشکی

این ماه یکم پول جور شد.خواهرشوهرم یهو زنگ زد پول لازمم و دو تکمنشو شوهرم تقدیمش کرد و هنوزم نداده.بقبه پول دندونمم خرج شد.

این ماهم نتونستم دندونمو درست کنم.

ده تومن برای کمک خونه خواهر؟ فکر نکنم به نظرم اشتباه میکنی

بعضی وقتا میبینی تمام داراییشو گذاشته برای خرید خونه و ماشین ۱تومن کم میاره مجبور میشه قرض کنه😑

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️