2777
2789

۲۶ اره اره اره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندانی شدم😔😔😔درکم کن نباید همیشه توضیح بدم

اهااا ازین خانواده های سخت گیر

درکت میکنم

دانشگاه میری یا کنکور اینا میدی؟ 

اگ دانشگاه بری میتونی راحت بشی 

اگ میذارن

ولی خب خودتم یکم دنده لج برو لجبازی کن... نتیجه میده 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من فک کنم ۲۵ بودم عقدم کردم!! تنها بدیش تفاوت سنی با بچه اس همین

اتفاقا خوبیشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من ۲۰ سالمه بنابه دلایلی دوس دارم ازدواج‌کنم خسته شدم از دست خانواده‌م

ازدواج رو راه رهایی از دست خانواده نبین خیلی از موارد رو دیدم که بعد از ازدواج بدتر شده اوضاعشون خیلی بدتر

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

19

3سال نامزد بعدش عروسی

الان 29

با بلاهایی که ننه و خواهر شوهر سرم اوردن اصلا راضی نیستم برگردم عقب کلا ازدواج نمیکنم

اما میگن قسمت واقعا درسته شوهرم یبار تابستون اومد سنتی خواستگاری ما ندیده ردشون کردیم قلب من یجوری کند شد انگار ترکید بعد چندمااه زمستون همون سال اومد و عقد کردیم قسمتم این بود اکه خانوادش بزار زندگیمون خوبه

چقدر صبر کردییی

درس خوندم مهاجرت کردم دکترا گرفتم اقامتمو گرفتم کار و خونه زندگی و ماشین. اگه توو ۲۰ سالگی ازدواج میکردم زندگیم خیلی متفاوت بود. تازه بچه هم نمیخوام تا ۳۳ اینا بیارم تا مطمئن بشم از همه جوانب زندگیم

اگه مطمئن نشم هیچ‌وقت بچه نمیارم

من بیصبر بار اومدم🙄😂😭😭😭 فقط نمیدونم کدوم راه درسته که برحسب راحتیم باشه

فقط نگو که ازدواج کنم برم بعد که بری ببینی خدای نکرده آدم نیست از زندگی نا امیدت میکنه باید تاپیک غم غصه بزنی

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

اهااا ازین خانواده های سخت گیردرکت میکنمدانشگاه میری یا کنکور اینا میدی؟ اگ دانشگاه بری میتونی راحت ...

نه اشکالی نداره پدرم 

اما پول ندارم ک ادامه بدم 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

ازدواج رو راه رهایی از دست خانواده نبین خیلی از موارد رو دیدم که بعد از ازدواج بدتر شده اوضاعشون خیل ...

میدونم 

سرگیجم😔😔😔❤️‍🔥 

مثل راهیی پر از تیکه شیشه هست در نصفشم 

ادامه بدم زخمی میشم 

برگردم زخمی میشم 

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اگه به خاطر فرار از خانواده ازدواج کنی بهت قول میدم پشیمون میشی. دیگه تو که یک بار داری خانواده بد رو تحمل میکنی حداقل دقت کن خانواده ای که انتخاب میکنی بد از آب در نیاد. چون آدم خاموادش بد باشه میگه دست خودم نبود ولی وقتی ازدواجش بد باشه بیشتر احساس ناراحتی میکنه