2777
2789
من ۲۰ سالمه بنابه دلایلی دوس دارم ازدواج‌کنم خسته شدم از دست خانواده‌م

این میل به ازدواج کلا تو دخترا هست

ولی خب هنور سن ما بازم زوده

خودمم همین سنم

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

این میل به ازدواج کلا تو دخترا هستولی خب هنور سن ما بازم زودهخودمم همین سنم

نمیدونم اگر دستمه همه چی رو تغییر میدادم 

نمیزارن زندگی‌کنم 

دوتا راه دارم،یکی انتحار 

دوم ازدواج،ازدواج هم معلوم نیست خوب در بیاد یا مثل آولی انتحار حساب میشه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر صبر کردییی

اتفاقا من حاضرم تا ۳۰‌خورده صبر کنم اما ادم خوبی باشه😅

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

۱۷سالگی 

راضی هستم شکر فقط غم دوری از خونواده اذیتم کرده این چند ساله البته ۱۳سالی هست ازدواج کردم....

ولی در کل بذارید سنتون بالا تر بره بعد ازدواج کنید پخته تر میشید

نمیدونم اگر دستمه همه چی رو تغییر میدادم نمیزارن زندگی‌کنم دوتا راه دارم،یکی انتحار دوم ازدواج،ازدوا ...

یعنی چی نمیذارن زندگی کنی

مگ چیکارت میکنن

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...