2777
2789
عنوان

خانمای متاهل میشه بیایین🔞🔞🔞🔞

292 بازدید | 22 پست

بخاطر رابطه محافظت نشده مجبوری امروز قرص اورژانسی خوردم ولی خیلی نگرانم همش استرس دارم ک باردار بشم بچه نمیخام بچم کوچیکه...نگید تو ک نمیخاستی باید مواظب باشی امان از مرد جماعت خودم انقدر ازش عصبانیم خودشم خیلی ناراحته اما خوب حالا شده دیگه.....

اینم بگم تازه ۴ روز از پاکیم گذشته و اینکه پریودام ب شدت نامنظمه و کم کاری کاری تیروئید دارم از نظر بدنی هم ضعیفم 

حالا با همه این حرفا قرص تنسی  امروز خوردم بنظرتون چقدر احتمال بارداری هست از کجا بفهمم ک قرص اثر کرده

خیلی نگرانم آخه میگن قرصارو بخاطر زبادی جمعیت دستکاری کردن اثر نکنه 

دیگه چی بجز قرص بخورم ک حامله نشم منظورم و دمنوش و اینجور چیزاست 

توروخدا راهنمایی کنید فقط ب اندازه کافی داغونم 😭😭😭

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش اورژانسی جوابه من آنقدررررر خوردم

امروز صبح ساعت ۱۱ خوردم ینی جوابه

خیلیا بهم گفتن با اورژانسی هم باردار شدن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

شانس بارداری در این زمان تقریبا محاله

واقعااااا

قرص باید فکر کنم زود بخوری ظرف۳۶ ساعت

زود خوردم قبل ۱۲ ساعت

زعفرون دم کن

تاثیر داره