2777
2789
عنوان

کیا سنگ کلیه دارن بیایین

8197 بازدید | 22 پست

سلام.من خونه خواهرمم زایمان کرده دیروز.خوابیده بودم صبح ساعت شیش از درد بیدار شدم درد شدیییییدداشتم میمردم از درد.رفتم بیمارستان سه تا مسکن زدن سرم زدن هیچی تاثیرنداشت.که تا نیم ساعت پیش خوب شدم ولی هیچی نخوردم نمیتونم بخورم..ازمایش دادم گفتن سنگ کلیه داری.تو ازمایشات قبلی داده بودم هیچی نداشتم.قبلا گفتن شنریزه هستش.ازمایش دهدم هیچی نبودقبلا..ولی باز الان میگن سنگه..ایا این درد دوباره برمیگرده؟

❤💝معنای زنده بودن من👧باتو💏بودن است💑همسرگلم💜💖p💑

خیلی زجر کشیدم از صب تا الان بخدا زمین زمان دور سرم میچرخید...همه میگفتن توبیمارستان که این از صب درد میکشه چرا خوب نمیشه..یادم میادتنم میلرزه دردش خیلی بده خیلی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا زمانی ک دفع نکنی دردش هست. سنگ باشه ک دردش بیشتر از شن ریزه هست. نگفتن باید عمل شی؟ 

گفت سونوگرافی برو ببینیم بزرگه یا کوچیک.تروخدا دعا کنین کوچیک باشه من عملو اینا درد تحمل ندارم میمیرم

گفتن که ابو اینا بخورمیاد میره. قبلا شنریزه بود دلسترو اینا خوردم خوب شدم..یبارم پنج سال پیش این دردو داشتم بایه سرم حل شد.گفتن عضلت گرفته

ایشالله ک کوچیک باشه خودش دفع بشه. 

خیلی درد بدیه 😥 میفهمم چی میکشی.

حواست باشه ک این مشکلو داری باید از ادم های معمولی مایعات بیشتری بخوری. آب و چایی خیلی کم رنگ. چون مشکلیه ک تا آخر عمر باهامونه. فقط باید از پیش اومدنش جلوگیری کنیم.

🍃

درد داره ولی خب بالاخره دفع می شه و می ره.اگه دردش شروع شده وقت دفعشه دیگه. باید بالا وپایین بپری. اگه درد شروع نشده بود می گفتم قطره سنکل بخور...خیلی خوبه. از این به بعدم می تونی برای پیشگیری بخوری. هفته ای یکی دو بار...خیلی بد مزه اس. ولی مفیده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
درد داره ولی خب بالاخره دفع می شه و می ره.اگه دردش شروع شده وقت دفعشه دیگه. باید بالا وپایین بپری. ا ...

خیلی ممنون عزیزم

.اره دکتر گفت داره حرکت میکنه به پایین بیفته

خارشتر میگن خیلی خوبه یکی از اقوام ما تا فهمید سنگ داره شبش رفت یه دبه خارشتر خرید تا صب خورد رفت سونو گرافی بهش گفتن سنگا دفع شده

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
ایشالله ک کوچیک باشه خودش دفع بشه.  خیلی درد بدیه 😥 میفهمم چی میکشی. حواست باشه ک این مشکلو ...

اصلا تعجبم منو این درداااا.. سنگ کلیه چیه باز ای خداااا.

خارشتر میگن خیلی خوبه یکی از اقوام ما تا فهمید سنگ داره شبش رفت یه دبه خارشتر خرید تا صب خورد رفت سو ...

راس میگی؟؟ خیلی ممنون عزیزم..حتمااااا میخرم

راس میگی؟؟ خیلی ممنون عزیزم..حتمااااا میخرم

اره عزیزم اون بنده خدا انقد ترسیده بود و استرس داشته که از شب تا صب یه دبه خارشتر خورده بود دلستر هم زیاد  نخور قندت میزنه بالا

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من دارم ...موقع دفع بیهوش میشم ...تخم خربزه دم کن بخور ...سنگ کل هم خوبه البته بگو دکتر بنویسه .. پیاده روی و آب فراوان تا می تونی

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.
آخه اگه ریز باشه نباید دردش انقدر زیاد باشه که با اونهم آمپول و سرم خوب نشه احتمالا بزرگ هست 

مال من اندازه گندم بود دفع شد خیلی وحشتناک بود بیهوش شدم یه بار از درد

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.