2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب اینکه ۷ روز فقط مونده تا پایان خدمت پارتنرمچهارشنبه پایان ترم دارم یه درس تخصصیو اینکه چقد خوابم م ...

چه خوب بیشتر همدیگرو میبینید

امتحان ها هم که کلا رو مخن 

الانم دیگه بخواب خواهر😁

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊
چه خوب بیشتر همدیگرو میبینیدامتحان ها هم که کلا رو مخن الانم دیگه بخواب خواهر😁

آره دیگه این هفته هم میاد پایان ترم احتمالا

دلم براش یه ذره شده

امتحان حالمو بهم میزنه دقیقا تایمی ک عشقم قراره بیاد امتحانام دارن شروع میشن😒مجبوریم بعد امتحان بیاد دانشگاه دنبالم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

از فردا باز برقا شهر ب شهر ساعتی قطع میشه؟؟با تاریکی و سرما چ کنیم

من ساعت هفت بیرون بودم برق نبود با چراغ قوه گوشیم اومدم خونه😑

آره دیگه این هفته هم میاد پایان ترم احتمالادلم براش یه ذره شدهامتحان حالمو بهم میزنه دقیقا تایمی ک ع ...

مهم اینه همدیگرو میبینید😍 امتحانام میگذره

واقعا دوست دارم حداقل سه چهار کیلو اضافه کنم نمیشه😁

مثلا وقتی که سیر میشی حداقل ۶/۷ تا قاشق اضافه تر غذا بخور به نیت چاقی  دقیقا از اونجایی که احساس سیری میکنی غذا بخوری چاق میشی

مثلا وقتی که سیر میشی حداقل ۶/۷ تا قاشق اضافه تر غذا بخور به نیت چاقی دقیقا از اونجایی که احساس سیر ...

نمیشم خواهر تا جایی که سیر میشم میخورم 62کیلو ام همون

مهم اینه همدیگرو میبینید😍 امتحانام میگذره

اره ولی باید بره سرکار زودتر

دیگه شاید کمتر وقت شه ببینیم همو

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

اره ولی باید بره سرکار زودتردیگه شاید کمتر وقت شه ببینیم همو

الهی زودتر به همدیگه برسید هر روز همدیگرو ببینید💚 همه عاشقا برسن بهم  خدایا💚💚🌹🌹