2777
2789

تو تایپیک قبلی هم گفتم من باردارم و حالم خیلی بده یه هو افکار منفی میاد سراغم حس ترس شدید و مرگ بهم دست میده اینم بگم افسردگی دارم سرترالین مصرف میکردم مدتی ول کردم .

الان شبا خواب های پریشون میبینم از خواب میپرم همین حالتای اضطراب شدید رو دارم و میترسم نه میتونم بخوابم نه غذا بخورم نسبت ب همه چیز حالم بده😭کسی هست تجربه داشته باشه

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

استرس اصلا توبارداری خوب نیستا.. دچار فشارخون میشید

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این شکلی بودم، اگه میتونی افکارتو بنویس یا اگه میتونی نقاشی بکش این شکلی افکاز منفیت از بین میره منم افسردگی شدید داشتم بعد رفتم سراغ طراحی و نقاشی و اینا غیر قابل باوره ولی خوب شدم 

افکارتو رو کاغذ خالی کن حتی با خط خطی

اره اولین بار و بدتریشن ۱۵ یا ۱۶ سالم بود، از شدت استرس تپش قلب گرفته بودم و فشارم پایین نمسدونم چرا میترسیدم دوساعت تموم گریه کردم خواهر و مادرم ارومم کردن، الان دیگخ عادت کردم 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
استرس اصلا توبارداری خوب نیستا.. دچار فشارخون میشید

دست خودم نیس اصلا …. هرچی تو نت میزنم میگه این حملات پانیک…

ولی من خیلی دچارشم نمیدونم چیکار کنم

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

من ترس و وحشته 

اره دچارش شدم و میشم 

فقط به خدا نزدیک بشی و خودتو مشغول کنی 

خیلی کمتر میشه بجای قرص 

انقد مشغول شو و حتماااا با خدا رابطتت بهتر کن بحث مذهبی نمیگم 

دورتم شلوغ کن پیاده روی کن گاهی خونه نمون 

دست خودم نیس اصلا …. هرچی تو نت میزنم میگه این حملات پانیک…ولی من خیلی دچارشم نمیدونم چیکار کنم

بالاخره اگرباردار هستین اصلا استرس خوب نیست واسه جنین که سمه.. مامانم فشارخون گرفته بود اینجوری شده بود فوری شد خواهرم دوهفته زودتر بدنیا اومد

بنظرم تنفس مرتب، یوگا خیلی کمک میکنه

اگرمشکلتون حاده میتونین برید روانشناس

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

چرااینطوری شدی؟مشکلی داری؟

من سومین بچمه سر همشون ویار شدید داشتم اینو هم داشتم الان هم معدم داغون وقتی میخوابم خواب بد ویبینم خواب های چرت و تو خوابم حس خفگی دارم بیدار ک میشم ترس شدید دارم حس مرگ…. 

من افسردگی دارم بخاطر حال بدم تو بارداری دچارشم

باید بگم بعد از زایمان به اوج خودش میرسهمنم اینطوری شدم تازه ۲۰ روزه زایمان کردمدکتر هم حسش نیس برم ...

من سومین بچمه سر همشون ویار شدید داشتم اینو هم داشتم الان هم معدم داغون وقتی میخوابم خواب بد ویبینم خواب های چرت و تو خوابم حس خفگی دارم بیدار ک میشم ترس شدید دارم حس مرگ…. 

این افسردگی لعنتی

عزیزم الان‌ همه ما خواب های پریشون میبینیم یکیش من