تو تایپیک قبلی هم گفتم من باردارم و حالم خیلی بده یه هو افکار منفی میاد سراغم حس ترس شدید و مرگ بهم دست میده اینم بگم افسردگی دارم سرترالین مصرف میکردم مدتی ول کردم .
الان شبا خواب های پریشون میبینم از خواب میپرم همین حالتای اضطراب شدید رو دارم و میترسم نه میتونم بخوابم نه غذا بخورم نسبت ب همه چیز حالم بده😭کسی هست تجربه داشته باشه
یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم این شکلی بودم، اگه میتونی افکارتو بنویس یا اگه میتونی نقاشی بکش این شکلی افکاز منفیت از بین میره منم افسردگی شدید داشتم بعد رفتم سراغ طراحی و نقاشی و اینا غیر قابل باوره ولی خوب شدم
اره اولین بار و بدتریشن ۱۵ یا ۱۶ سالم بود، از شدت استرس تپش قلب گرفته بودم و فشارم پایین نمسدونم چرا میترسیدم دوساعت تموم گریه کردم خواهر و مادرم ارومم کردن، الان دیگخ عادت کردم
چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!