2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام معجزه خیلی دیدم مثلا روی پل هوایی از صدمتری خیابون جهاد سمت کوهسنگی رد میشدم مسیرم بود همونجا روی پل حرم امام رضا علیه السلام دیده میشد تا متوسل میشد کارم راه میافتاد🥹

محرم بود روز اولش خواستگاری اومد پیله بدجور خواهرام گفتن چه خوشتیپه من دلم نبود باهاش تااینکه بادوستمو شوهرش چون توی مراسم خواستگاری بودن رفتم بیرون همون شب دلم شکست برای اولین بار گفتم😭😭😭 یا امام حسین علیه السلام خودت مشخص کن این چه شخصیتی داره دودلم تااینکه همون شب مشخص شد معتاد بود و از اون خراب ها... به همین واسطه باشخصی ازدواج کردم خاندانشون اهل روضه و امام حسین ی 😭😭😭 انشاءالله همه اینجور عاقبت بخیر شن گوربابای اهل مد بودن و خوشتیپی اصل اهل ایمان بودن بقیش خداخودش میسازه 🥰

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی

سلام معجزه خیلی دیدم مثلا روی پل هوایی از صدمتری خیابون جهاد سمت کوهسنگی رد میشدم مسیرم بود همونجا ر ...

چقدر جالب🥺💔

منم تو یک موضوعی دودلم خیلی دعا کردم خدا راه درست رو نشون بده

یک حقیقتی رو هم میخوام بفهمم و خدا واسم آشکار کنه

چقدر جالب🥺💔منم تو یک موضوعی دودلم خیلی دعا کردم خدا راه درست رو نشون بدهیک حقیقتی رو هم میخوام بفه ...

انشاءالله میشه توکل بخدا اگر ازدواج هست استخاره بگیر البته سخنرانی دکترشاهین فرهنگ دانلود کنید درباره استخاره خانواده هرچند درباره همه چی داره میگن استخاره قبل اومدن خواستگار مورد نظر انجام بدین نه وقتی اومد و کلی رفت آمد شد هرچند بهتره آدم زیاد استخاره نگیره مثبت فکر کن یعنی توکل به خدا 

#روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید _آویزان_میشوی