2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میشه تفاوت فرهنگیان و استخدامی آموزش و پرورش رو بگی من اصلا فرق شونو نمدونم

ببین دبیری هست خود کادر 

فرهنگیان شامل دبیری هست حالا مقطع هاش فرق داره 

اما گاهی خود دستگاه آموزش پرورش نیرو میخواد 

ببین دبیری هست خود کادر فرهنگیان شامل دبیری هست حالا مقطع هاش فرق داره اما گاهی خود دستگاه آموزش پرو ...

یعنی اگه برم آزمون بدم سال بعد و قبول بشم 

میتونم به عنوان معلم درس بدم دیگ؟

یعنی اگه برم آزمون بدم سال بعد و قبول بشم میتونم به عنوان معلم درس بدم دیگ؟

والا من تا حالا شرکت نکردم ولی اینجور شنیدم که اونایی که قبول شدن یه دوره میگذرونن بعد شروع به کار میکنن

عزیزم میشه تفاوت فرهنگیان و استخدامی آموزش و پرورش رو بگی من اصلا فرق شونو نمدونم

آموزش و پرورش از طریق دو روش جذب داره 

۱ .فرهنگیان ۲. ماده ۲۸ که همون آزمون های آموزگاری و دبیریه.

از طریق فرهنگیان بخواید برید باید کنکور دانشگاه فرهنگیان رو بدید که خیلی سخته باید دروس دبیرستانو بخونید و محدودیت سنی هم داره.

ولی از طریق ماده ۲۸ بخواید برید بر اساس رشته ای که خوندید اگر جذب داشت رشتتون یا آزمون آموزگاری (معلم ابتدایی)_ یا آزمون دبیری  رو میدید و اگر آزمون کتبی رو قبول شدید برای مصاحبه دعوتتون میکنن. و تحقیقات محلی هم انجام میدن ازتون. در آخر جمع بندی میکنن امتیازتو اگه امتیاز بالارو آوردین قبول میشین. بعد میفرستنتون یک ترم تو دانشگاه فرهنگیان دوره میبینید . بعد از مهرماه همون سال میرید سرکارتون تدریس رو شروع میکنید.