2777
2789
عنوان

توی موبایل برادرم چیزای خیلی بدی دیدم به مامانم بگم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 75 پست
مامانم مطمئن خییلی باهاش دعوا میکنهخییییلی شدیدتوی خونمون جنگ میشه اگه بگمولی به نظرتون برای آیندش خ ...

والا فقط همین باشه از سابقه گوشیش پاک کن و محدودیت واسه داده هاش بزار

اگر فیلت‌ر شکن داره برو ببین تو گوگل کروم چی سرچ کرده اگر چیزای بدی دیدی فیل‌تر‌شکنش و پاک کن و خطشو دانش آموزی کن

ولی اینو می‌دونم با دعوا بدتر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا فقط همین باشه از سابقه گوشیش پاک کن و محدودیت واسه داده هاش بزاراگر فیلت‌ر شکن داره برو ببین تو ...

اصلاااا نمیذاره من نزدیک موبایلش بشم باید به مامان بابام بگم اینارو

اصلاااا نمیذاره من نزدیک موبایلش بشم باید به مامان بابام بگم اینارو

بابات که نه ولی بازم هرجور خودت می‌دونی 

خالم تو گوشی پسراش دیده بود دعواشون کرده بود اونا هم از سر لجبازی جلو خودش می‌نشستن نگاه میکردن و میگفتن فلان جاش اینجوریه اونجوریه

من تا حالا چیزی ندیدم ازش ولی خب وقتی میره مدرسه اونجا که همه لزوما تربیت درستی ندارن

اگر شما الان به مامانتون که بگین، چه کاری ازشون برمیاذ؟ جز اینکه برادرتون سرخورده میشه و ابردش چیزی نداره. من خودم تو همین سن خیلی چیزا رو سزچ میکردم ولی درسم عالی بود و حتی حساسترین مراحل زندگیم دوست پسر هم نداشتم. بچه ها تو مدرسه خیلی حرفا میزدن. تنها کاری ک میتونن بکنن نصیحت غیر مستقیمه و صحبت کردن با برادرتون درباره سن بلوغ و طبیعی بودن حسش و کنجکاویش اگر باباتون با داداشتون دوست باشن عالیه.