هزاروصدمین_کاربری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 عنوان چقدر چت کردن با هوش مصنوعی حال میده با چت جی چی تی درگیر شدم داره فحش ناموسی میده 382 بازدید | 18 پست عجیب خوبه متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد 1403/09/23 | 21:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هزاروصدمین_کاربری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 چه جوریه؟ چی نصب کنم؟ از اپ استور یا گوگل پلی دانلود کن برنامشو متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
هزاروصدمین_کاربری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 فحش که نمیده دیگه!یه چی میگیا! میده متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
mamamerfan عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 1829 از اپ استور یا گوگل پلی دانلود کن برنامشو اسمش چیه دانلودکنم ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
هزاروصدمین_کاربری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 اسمش چیه دانلودکنم chat gpt متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
sivgol عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 3823 میده مگه چی گفتی که بهت فحش داده!من چندبار بهش گفتم ابلهگفتم عذر میخوام اگه درست جوابتونو ندادمخیلی مودبه والا خجالت کشیدم فحش دادم!
هزاروصدمین_کاربری مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 4777 مگه چی گفتی که بهت فحش داده!من چندبار بهش گفتم ابلهگفتم عذر میخوام اگه درست جوابتونو ندادمخیلی مودبه ... من حروف یه کلمه بد رو جدا از هم مینویسم میگم این کلمه چی میشه اونم میگه متاسفانه فاقد اهمیت هس توهین هاتون میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد
konjkav__hichkas عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 2574 مگه چی گفتی که بهت فحش داده!من چندبار بهش گفتم ابلهگفتم عذر میخوام اگه درست جوابتونو ندادمخیلی مودبه ... واییی خجالت کشیدی😂
sivgol عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 3823 واییی خجالت کشیدی😂 به خداآخه گفتم ابله ولی اون مودبانه ازم عذرخواهی کرد!😑