2777
2789
عنوان

به نظرتون به بابام نشون بدم

132 بازدید | 10 پست

بچها من بابام مهندسه تو شرکت بعد بچه ی یکی از مهندسای دیگه ی شرکت در واقع همکارش با من همکلاسیه بعد خیلی یکسره معتقده و من ادم بدی ام من ادم خوبی نیستم(چون ک میگم حرف نزنه و تلویزیونو روشن نکنه) 

حالا همکلاسیم استوری گذاشته خودشو رلش ک ۱۰ ۱۲ سال راحت ازش بزرگتره بغل تو بغل استوری بعدیشم قلیون هست .میگم اینو نشونش بدم بگم ببین دخترای همکارات چطورین یکم قدر بدون 

نشون بدم یا نه؟ 

چون خیلی دختره رو تعریف میکنه رو اعصابم میره ک من ذات دختره رو میدونم

من بودم نشوم میدادم 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

نشون بده 👍

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چیزا رو که میخونم به این فکر میکنم چندتا امل حسود این مدلی فالور خودمه ینی؟

ینی تو رابطه بودنش نشونه ی بد بودنشه؟

اینکه بابات بقیه رو میزنه تو سرت دلیل نمیشه فضولی و حسودی مردمو بکنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
این چیزا رو که میخونم به این فکر میکنم چندتا امل حسود این مدلی فالور خودمه ینی؟ینی تو رابطه بودنش نش ...

بله تو رابطه بودن با کسی ک همسن پدرشه و پیچوندن خانوادش و رفتن به بیرون از شهر در حضور قلیون طرف ما خیلی چیز بدی حساب میشه حالا شما روشعن فکرین چیز دیگریست

من بودم نشون میدادم 

ولی بستگی به اخلاق بابات هم داره بنظرات بعد دیدن استوری چی میگه چطوری رفتار می‌کنه ؟

این مهمه 

من می‌دونم بابام هیچ عکس‌العملی نشون نمیده 

ولی بخاطر اینکه خودم رو ثابت کنم که می‌دونم دارم کار اشتباهی میکنم ولی بازم بخاطر اینکه دلم رو آروم کنم نشونش میدادم