2777
2789

خانما‌ لطفا بیاید بگید در کل بچه داری از کی یکمی راحتتر میشه؟ واقعا کم میارم بعضی وقتا مخصوصا وقتی بچه مریض میشه، قربونش برم بچم الان یک سال و نیمشه

هر روز و ماه و سال چالش های خودشو داره گاهی وقتها میگی کاش همون نوزاد بود .‌‌

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز و ماه و سال چالش های خودشو داره گاهی وقتها میگی کاش همون نوزاد بود .‌‌

از کی زندگی خودمون یکمی شبیه قبل میشه؟ مثلا خودشون بازی کنن ، تو خیابون کنارمون راه برن نخوان بدون بین ماشینا، خودشون بگیرن بخوابن؟ 

الان روزهای خوشیت هست بیمار هم که هر سنی بیمار بشن غصه میخوری ولی هر سنی چالشهای خودش داره فعلا لذت ...

شوهرمم درک نمیکنه، روزی سه چهار ساعت میبینتش میگه خودت مشغولش کن من خستم، خب بابا منم خستم منم نیاز به آرامش دارم

اره قبول دارم...نوزادی تو رخت خوابش هست...آدم خیالش راحته...

اینقدر داستان داره بچه اصلا آدم گاهی وقتها کم میاره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوهرمم درک نمیکنه، روزی سه چهار ساعت میبینتش میگه خودت مشغولش کن من خستم، خب بابا منم خستم منم نیاز ...

مردا همینن بعد که بچه مشکل دار باشه شوهر من قدرنشناس که میگه منکه خونه نیستم بچه تو رو دیده تو اینجور تربیتش کردی

از کی زندگی خودمون یکمی شبیه قبل میشه؟ مثلا خودشون بازی کنن ، تو خیابون کنارمون راه برن نخوان بدون ب ...

تو هر بچه ای متفاوت هست 

ولی آموزش استقلال دادن هم خیلی مهمه 

یعنی اوضاع ما هم بهتر میشه؟

ببین هرچی بزرگتر میشن مستقل تر میشن...مثلا لازم نیست بغلشون کنی پوشک کنی غذاشو میخوره میخابه...ولی نگرانی های بیشتری میاد سراغت...نیازهای بچه بزرگتر و بیشتر از شیر خشک و بغل و پوشک میشه....خصوصا اگه بچه زرنگی باشه

مردا همینن بعد که بچه مشکل دار باشه شوهر من قدرنشناس که میگه منکه خونه نیستم بچه تو رو دیده تو اینجو ...

میدونم همه ویژگی های خوبشون مربوط به پدره و همه رفتارای بدشون تقصیر مادر😔