2777
2789
عنوان

دارم جدا میشم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 41 پست
بی شخصیتی چون هنوز ب عنوان ی زن بلد نیسی چجوری صحبت کنی شما ادب خودتو نشون دادی چ ربطی داره ک کی رو ...

عزیزدلم باور کن ایشونم از روی دل سیاه و اینا اینو نگفته دلش سوخته بعضی وقتا تلنگر لازمه تا به خودمون بیایم

عادیه شماهم وابسته شدی سعی کن یه مدت دور شی از شهرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون انگار با تحقیر شدن مشکلی نداره فحشش داده تهمت زده از خونه بیرونش کرده چاقو کشی کرده و...خلاصه کل ...

ارع دقیقا با اینکه گفت مرد خوبیه منم مشکل داشتم درست نبود این حرفش با این همه بدی ک داره طرف

ن میدونی دلتنگ خوبیاش و لحظات خوبمونم دلتنگ خوش اخلاقیاشم انگار بدیاش از یادم رفته اره همش میگم شاید ...

میدونم گلم میدونی این رفتارات نشان از وابستگیت هست ..ادم باید ب طرفش دلبستگی داشته باشه ...چندوقت دیگه ک باادمای نرمال اشناشدی متنفرمیشی ازخودت بخاطراینکه این لحظات دلت برای اون ادم تنگ شده ...سعی کن یجوری خودتو مشغول کنی تاکمتر فکرش بیاد سراغت ..انشالله اینده ی خوبی درانتظارته گلم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

برو خدارو شکر کن شرط تو قبول نکردنصف خونه به چه  دردت میخوره  از سلامتی و آرامش برات مهمتره؟؟؟

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
عزیزدلم باور کن ایشونم از روی دل سیاه و اینا اینو نگفته دلش سوخته بعضی وقتا تلنگر لازمه تا به خودمون ...

من از پشت گوشی متوجه هدف قلب نمیشم ادم میتونه بهتر صحبت کنه

ارع دقیقا با اینکه گفت مرد خوبیه منم مشکل داشتم درست نبود این حرفش با این همه بدی ک داره طرف

منظورم این بود در حالت کلی ن هیز بود ن دست بزن داش ن معتاد ن تن پرور ن هیچ چیز دگ ازاین لحاظ میگم مردخوبی بود

منظورم این بود در حالت کلی ن هیز بود ن دست بزن داش ن معتاد ن تن پرور ن هیچ چیز دگ ازاین لحاظ میگم مر ...

آها متوجه شدم گلم

ولی اینا ک میگی درسته و حقه مرد باید اینا رو داشته باشه

ولی اینا فقط 20درصذ

متاسفانه این شخص مشکل اعصاب و کنترل خشم دارع ک این کارا رو انجام میده

کسی ک چاقو می‌کشه سلامت خدشو زنشو بوس براش مهم نیست و فردا روز بچت در خطره اگر بچه دار شی

من از پشت گوشی متوجه هدف قلب نمیشم ادم میتونه بهتر صحبت کنه

درست میگی ی لحظه اعصابم خورد شد یاده خواهر خودم افتادم چقد بهش گفتیم اخر کار خودشو کرد خودشو بچشو بیچاره کرد اگه اینجوری گفتم از بدجنسی نبود از دلسوزی بود