2777
2789

اگ چیزی گفتن لایک کن

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان دو دوره ۴۰ روزه رژیم گرفتم وسطش ۱۰ روز استراحت ۱۰ کیلو کم کردم البته ۵ روز از رژیمم مونده

خب نتیجع  چجوریه چند کیلو لاغر کردی؟

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

من کالری شماری ۹۳ بودم شدم ۷۰ هنوزم تو رژیمم ک بشم ۶۲

ایول به این اراده😍😍😍👌🏻

تو چند مدت انقد لاغر کردی؟ 

من خودم تجربه ۳۰ کیلو کم کردن دارم ولی دوباره شل گرفتم برگشت دلم میخواد دوباره سریع لاغر کنم🥺💔

اگه رژیم های غیر اصولی و خیلی سخت بگیری هم به بدنت اسیب میزنی هم ولع به غذا پیدا میکنی و اگه وزنم کم کنی سریع برمیگرده.یه رژیم اصولی بگیر که همه چی بخوری ولی به اندازه.فقط قند باید حداقل باشه که بتونی بهش پایبند بمونی.چون نکته مهم تو رژیم استمراره 

من با دکتر تغذیه و باشگاه فعلا ۱۳ کیلو کم کردم،سایزم کم کردم

ماشالا😍👌🏻

ولی خیلی طول میکشه دلم میخواد تا عید حداقل ۱۵ ک کم کنمممم🥺💔

لعنت به چاقی و رژیمخسته شدم از رژیم گرفتن ده ساله دارم رژیم میگیرم هی چاق میشم هی لاغر

😭😭😭بخدا منم یبار ۳۰ کیلو کم کرذم عقد ک کردم دیگ شل کردم دوباره چاق شدم کاش ثابت بمونه لعنت ب ژن بدددد

ایول به این اراده😍😍😍👌🏻تو چند مدت انقد لاغر کردی؟ من خودم تجربه ۳۰ کیلو کم کردن دارم ولی دوباره ...

تقریبا ۹ ماه 

منم گاهی شل شدم ولی در حد ی روز دوباره از فرداش رعایت کردم 

رعایت کن حتما بخاطر سلامتیت 

اگه رژیم های غیر اصولی و خیلی سخت بگیری هم به بدنت اسیب میزنی هم ولع به غذا پیدا میکنی و اگه وزنم کم ...

بدیختی اینجاست استمرار ندارم😐هث میگثرم هی ول میکنم شغی میکنم از همه چی بخورم ولی خیلی کم اما نمیشه یهو ب خودم میام میبینم بازم مثلا بشقابو پرکردم دارم میخورم😬💔