2777
2789

🔴 اطلاعیه آموزش غیر حضوری تمامی مقاطع تحصیلی، مراکز پیش دبستانی و استثنایی نواحی یک و دو #قزوین و شهرستان های البرز و آبیک در نوبت صبح، شنبه بیست و چهارم آذر ماه ۱۴۰۳

🔸 به استحضار می رساند؛ با توجه به رصد میانگین ۲۴ ساعته آلودگی هوا و بالا بودن شاخص آلودگی، با هماهنگی به عمل آمده با ستاد مدیریت بحران استان، کارگروه شرایط اضطراری آلودگی هوا، مدارس نواحی یک و دو قزوین و شهرستان ‌های البرز و آبیک در تمامی مقاطع، مقطع پیش دبستانی و استثنایی؛ طی نوبت صبح، روز شنبه بیست و چهارم آذر ماه ۱۴۰۳ کلاس ها، به صورت غير حضوري در بستر شاد می باشد.

👩🏻‍🎓『@My_Madrese 』

⭕مدارس و ادارات تهران فردا تعطیل نیستند.

🔹معاون استاندار تهران: به‌دلیل اینکه میزان آلایندگی در تهران پایین آمده و از طرفی هم‌اکنون در شمال شهر تهران بارندگی‌ها شروع شده به احتمال زیاد میزان آلایندگی در پایتخت کاهش خواهد یافت.

تبریک به مامانا😃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال میدن ک میزان الایندگی تو پایتخت کاهش پیدا کنه🙄

همین دیگه، به حساب احتمالات، تو این الودگی باید رفت مدرسه.

🤐🤐

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

تهران داغونه اما تعطیل نیست

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خبرو کجا گذاشته؟مال کیه؟

یکی از کانال های ایتا ، اخبارش معتبره و درسته، ختما اخبار هم اعلام میکنه اینو

نیم ساعت دیگه ایشالا میگن خیالمون راحت میشه

ان شالله. 

ما هم منتظر شنیدن خبر تعطیلی مدارس بخاطر سرما هستیم فعلا که چشامون خشک شد به اخبار😂