2777
2789
منم ازمرگ همسرم اینجوری شدم ولی ژن چاقی ندارم ته تهش دوباره بتونم اونم بازورقرص ۷۰کیلو بشم😂😂

الهی بگردم عزیزم دلم روحشون شاد🥺💔

خوبه بخدا تو داری الان آروزی منو زندگی میکنی😁حالا ۷۰ رویای منه🥺چون قدم بلنده ۷۰ عالیع برا من عکسای قبلم که ۷۵ یودمو نگا میکنم حسرت میخورم باربی بودم قشنگ🥺💔

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درعرض یه ماه۲۵کیلو کم کردم از۷۰رسیدم به۴۵😂😂😂البته غم وغصه زیاد باهام اینکارو کرد ولی داغون شدم ...

یک ماه روزی ۱ کیلو 

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

پوستت شل میشه میفته ترک میخورییییبعدش پشیمون میشی راهی هم نداره دیگه

قبلا ترجبه ۳۰ کیلو کم کردن دارم ولی اونموقع بدن سازی میرفتم نمیزاش بدنم شل بشه حق با توعه الان شرایط باشگاه رفتنو ندارم شروع میکنم ایشالا ک ب هدقم میرسم تو خونه میخوام ورزش کنم

منم دلم میخواد ۶کیلو کم کنم نمیدونم چرانمیشه

لامصب یجوریه اصلا کلا به آشپزخونه ربط داره به چسزس که میخوری وگرنه صد سالم بری باشگاه خودتو بکشی کم نمیشه فقط رژیم رژیم رژیم 

لامصب یجوریه اصلا کلا به آشپزخونه ربط داره به چسزس که میخوری وگرنه صد سالم بری باشگاه خودتو بکشی کم ...

سال ۹۹ رژیم کالری شمار بودم ۱۵ تاکم کردم  ولی دیگ حال ندارم

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
یک ماه روزی ۱ کیلو

اره عزیزم شایدم بیشتر یک ماه روزی شاید لقمه غذامیخوردم اونم به اجباربرادرشوهرم بیخابی کامل شبانه روز اشک میریختم و به بچمم شیرمیدادم اینکه همسرم توبغل من رف خیلی گرون تموم شد برام!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

اره عزیزم شایدم بیشتر یک ماه روزی شاید لقمه غذامیخوردم اونم به اجباربرادرشوهرم بیخابی کامل شبانه روز ...

صبربده خداعزیزممم

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍