2777
2789
مگه عید چخبره؟؟؟؟؟از حالا شروع کن یواش یواش 25 کیلو هم لاغر میشی

هیچ خبری نیس بخدا لباس تنم پیدا نمیشه دیروز رفتم خرید افسردگی گرفتم هیچ لباشی تنم خوب واسنمیسه باسن لامصب اعصاب منو خورد کرده😐🤣

روزای خوب منتظرن...🧚🏻‍♀️✨

من افسردگی دارم اشتها ندارم نمیتونم غذا بخورم ازوقتی قرص اعصابمو گذاشتم کنار ده کیلوکم کردم ۹۰بودم ش ...

وای تو منی یا من تو؟ من دو سال پیش۸۳ بودم ب دلایلی خیلی مشکلات روانی داشتم فشار روم بود افسرده شده بودم یهو شدم ۶۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ خبری نیس بخدا لباس تنم پیدا نمیشه دیروز رفتم خرید افسردگی گرفتم هیچ لباشی تنم خوب واسنمیسه باسن ...

خوب از همین امروز شروع کن باشگاه برو رژیم بگیر بعد میبینی لاغرم شدی......زمان نذار

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من درعرض یه ماه۲۵کیلو کم کردم از۷۰رسیدم به۴۵😂😂😂البته غم وغصه زیاد باهام اینکارو کرد ولی داغون شدم ...

منم سسه سال پیش ب دلیل شکست عشقی ۲۰ کیلو کم کردم خواهر تنها نیستی ولی لعنت به ژنتیک بعد عقدم دوباره چاق شدم🥲🤣

چن کیلویی ؟؟ من ۲۵ روزه رژیمم ۳ کیلو کم کردم خداروشکر 😍

روم به دیوار ۹۵😑😬آفرین گلم موفق باشی😻من میخوام سرییعععع باشهههه😭

منم سسه سال پیش ب دلیل شکست عشقی ۲۰ کیلو کم کردم خواهر تنها نیستی ولی لعنت به ژنتیک بعد عقدم دوباره ...

منم ازمرگ همسرم اینجوری شدم ولی ژن چاقی ندارم ته تهش دوباره بتونم اونم بازورقرص ۷۰کیلو بشم😂😂

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

من تو رژیمم فعلا ۲هفته ست ۴ کیلو کم کردم ولی خیلی زیاده انقدرنهایتا ۵_۶ کیلو کاهش وزن درماه طبیعیه

نوموخام من میخوام معجزه بشه🥺😂💔

نه اگر میخوای بعد رژیم موهاتو از دست ندی وزرنت برنگردخ و پوستت شل نشه ده دوازده کیلو بنظرم

بخدا هیچیم نمیشه😐 بدنم اصلا شل نمیشه قبلا امتحان کردم من فولادی ام😁😂

بخدا هیچیم نمیشه😐 بدنم اصلا شل نمیشه قبلا امتحان کردم من فولادی ام😁😂

موفق باشین 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خوب از همین امروز شروع کن باشگاه برو رژیم بگیر بعد میبینی لاغرم شدی......زمان نذار

فعلا شرایط باشگاه ندارم اخه🥲بعد عید میتونم برم من دوسال بود باشگاه میفرتم الان ازدواج کردم دور اطرافمون باشگاه نیس مجبورم تحمل کنم تا از اینجا جابجا شیم

فعلا شرایط باشگاه ندارم اخه🥲بعد عید میتونم برم من دوسال بود باشگاه میفرتم الان ازدواج کردم دور اطرا ...

خوب هر روز عصر برو پیاده روی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......