2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصر بودم یا شوهرم

663 بازدید | 26 پست

سلام خانومای با تجربه و با سیاست 

امروز عصر بعد از یه عمر قرار شد یه دوری اطراف شهر بزنیم منو شوهرم اینم بگم اصلا مسافرت و تفریح نداریم

یهو شوهرم گفت به مامان و خواهرم هم بگم بیان منم مخالفت نکردم 

خلاصه چن جا که می‌خواست بمونه چای و میوه بخوریم جاهای خوبی نبودن و من پیشنهاد یه جای بهتر دادم یهو قاطی کرد و جلو خانوادش گفت اصلا نمیخواد و برگشتیم خونه 

الانم قهر کرده میگه یه بار خانوادم رو بردم بیرون!

واقعا نمیدونم چی بهش بگم 

واقعا رفتارش بد بود

دیگ تجربه و سیاست نمیخواد ب خرج بدی فقط سگ محلش کن

هرچند ادمای اینجوری همیشه فکر میکنن حق با خودشونه

بابامم اوایل زندگی همینطوری بود بزور مارو بیرون میبرد

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از توئه که گذاشتی خونوادشو بیاره یخ بار خواستید برید بیرون نباید همه رو جمع کنه 

من هر وقت میگه میگم دوست دارم تنهایی دور بزنیم چند بار گفت راضی نشدم الان دیگه نمیگه ببریمشون والا مگه کلفتشونیم شوهراشون ببرشون به ما چه

خیلی اعصابم خرابه منو پیش خانوادش خراب کرد

دقیقا

بنظرم اگ خانواده شوهرت ادمای با ارزشی هستن بهشون بگو شما ک فلانی رو میشناسین اخلاقش اینطوریه بابت اون روز عذر خواهی بکن ک لاقل پیش خانوادش خراب نشی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

دقیقابنظرم اگ خانواده شوهرت ادمای با ارزشی هستن بهشون بگو شما ک فلانی رو میشناسین اخلاقش اینطوریه با ...

خانوادش خوبن اما خب منم حریم دارم نمیخوام واسه هر چیزی اونا هم باشن 

هر چند واقعا برا اومدن اونا ناراحت نبودم از رفتار شوهرم ناراحتم

بگم نمیخوام خیلی بد قلقی میکنه جمعه رو کوفتم میکنه

خب الانم ک کوفت کرد چ فرقی داره..بگو تو باید هر ۵بار ک منو تنها میبری یبارم به خونوادت ببری...نک هرصدسال یبار میریم اونم گروهی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بگم نمیخوام خیلی بد قلقی میکنه جمعه رو کوفتم میکنه

نبره بهتر پس ولی بد عادتش نده اصلا 

با سیایت برو جلو بهش بگو دوست داشتم تنهایی بریم دور دور بزنیم دوست داشتم به نظرم احترام بزاری وقتی بهت گفتم بریم یه جای دیگه قصدم این نبود که تو هیچ جایی رو بلد نیستی فقط خواستم کمکی کرده باشم 

خانوادش خوبن اما خب منم حریم دارم نمیخوام واسه هر چیزی اونا هم باشن هر چند واقعا برا اومدن اونا نارا ...

اره واقعا منم بودم نمیخواستم اونا بیان

ولی خب اصل ماجرا رفتار بد شوهرته

خیلی ضد حال زد