2777
2789
عنوان

طلا یا پول؟

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی چیزی بگم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

می گم

خوبه آقاتونم حساب مخفی داشته باشه  

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

ینی تو حسابی بذارم که سودبیاد روش؟؟؟؟؟؟

اگ توفکر اینی ک سرمایتو زیادتر کنی سود داشته باشه اینکار بهترن کاره

ولی اگ ذوس داری پس اندازتو یه چی بخری ازش لذت ببری و استفاده کنی طلا بهترین گزینه اس

ولی اگ طلا بخری بخای زودم بفروشی همش ضرره قدیم طلا میخرییدم سود داش الان با اجرت بالا میفروشن میفروشی هیچی نمیشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

خب به نظر من مردا خیلی چیزا رو مخفی میکنن و مردا شاید تو هر زمینه ای از نظر مالی بتونن خودشون رو جمع و جور بکنن ولی زنا نه بعدشم اخرش یه جوری تو خود زندگی خرج میشه شاید یه روز مبادا

شما حقونه با پولاتون هرکاری بکنین پولتونه اما اینطوری ی جورای منفی بافی نسبت ب آیندس 

اره جدیدا خیلی مزد ساخت دارن

من خودم حساب مخفی دارم واس مبادا ک،مثن خواستیم خونه بگیریم شوهرم کم داش من سورپرایزش کنم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
شما حقونه با پولاتون هرکاری بکنین پولتونه اما اینطوری ی جورای منفی بافی نسبت ب آیندس 

نمیدونم والا اخه خیلی هم ولخرجم نه اینکه برای خودم چیزی بخرما همشو تو خونه خرج میکنم عاشق اینم برم فروشگاه یه سبد بردارم کارتمو خالی کنم و بیام

ولی به نظر من سکه بخرین چون طلا اجرت داره ولی سکه نه