2777
2789

دوبار سرفه کرده و حس میکنم انگار یکم خلط داره سینش چه کار کنم؟ادامه ی قبلی یا باز داره نریض میشه؟هیچ علامت دیگه ای نداره خسته شدم بس که سرما میخوره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما ی ماهه درگیر سرفهوخلط داریم ۳دوره چرک خشک کن خورده

😢😢پسر من چون الرژی زیه داره و گاهی سرماخوردگیش باعث واکنش الرژیک ریه هاش میشه من خیلی میترسم هر بار سرما میخکره من میمیرمو زنده میشم

ب۰ه های منم همینجورین دقیقافقط شربت اویشن میدم. و قطره ی منتول میریزم رو لباسشون . یکم بهتر میشن

یعنی خوب میشن بعد یه مدت تک سرفه خلطی میکنن؟با خلط کم؟؟

من خودم دقیقا همین مدلی شدم 

دو هفته پیش حالت ویروسی دو روز افتادم و خوب شدم 

یک هفته هم علایم خفیف داشتم باز این هفته وحشتناک سرفه و گلو درد و .... داشتم پیرم در آمده 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
استارتر منم یه سوال بپرسم ببخشید خودم نتونستم تاپیک بزنم...من نوزاد شیرخواره دارم دیشب حواسم نبود دی ...

من نمیدونم عزیزم میتونی زنگ بزنی اورژانس یا یه داروخانه از دکتر داروساز بپرسی

باشه بجه شما هم اون بینها یه ندت کامل خوبه باز برمیگرده؟تا حالا حس کردین خلط پشت حلق دارن؟؟

اره عزیز ویروسه دیگه و من رفته بودم مدرسه دیدن تمام بچه های کلاس همینه وضعشون. تو خواب هم خیلی عداب میکشن و قطره منتول میریزم رو لباسشون و رو بالش یکم راحت تر نفس میکشن و سرفخ کم میسه