2777
2789
عنوان

کمک کنید هدیه میدم

110 بازدید | 32 پست

سلام 

میخام خط شوهرم روی گوشیم هک کنم 

میگین چرا خییییلی باهام سرد شده اصلا خیلی دیر به دیر میاد سراغم اکثر مواقع منو بچه ام تنها میریم خونه مادرم...خودشم تنها می‌ره خونه مادرش...هرکس بهم حرف بزنه ازم دفاع نمیکنه بخصوص خانوادش....خیلی عوض شده این اون آدم سابق نیست منم کم کم دارم تبدیل میشم به یه آدم افسرده همسر من اینجوری نبود 

هر کی یادم بده طریقه هک کردن رو ...منم شارژ یا بسته  براش می‌فرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا نتیجه گرفتی به منم بگووو

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

نمیشه مگه اینکه گوشیش دستت باشه

میشه بیشتر توضیح بدی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

کار تو نیستتنها راهش اینکه نرم افزار شنود تماس نصب کنی رو گوشیش و مخفی کنی و پیام‌رسان ها رو هم با خ ...

آخه پیام‌رسان با دوتا گوشی نمیشه میگه قبلاً نصب شده مگر از گوشی اون حذفش کنم

یعنی رمزی چیزی وارد کنم؟

میخوای چیو ببینی آخه 

اگه منظورت چت تلگرام و واتساپ یا روبیکاس باید براش کد بیاد رو گوشی خودت نصب کنی و کد که رفت براش بزن برا خودت 

اگه اس ام آس هست داخل همراه من خط همسرت میری و میدونی به چه شماره ای پیام داده ای 

شما چرا؟

خیلی دلم میخواد از این چیز میزا بلد باشم مریضم 😬😬😬😬😬

میشه بیشتر توضیح بدی

توضیح دادم برا اسی بخونش ولی مثلا چ فایده اصلا فهمیدین شوهرتون داره چ می‌کنه اول باید ب تصمیم بعد فهمیدن فک کنید من هفت سال از کارا همسرم خبر داشتم بعد اون جدا شدم

میخوای چیو ببینی آخه اگه منظورت چت تلگرام و واتساپ یا روبیکاس باید براش کد بیاد رو گوشی خودت نصب کنی ...

فداتشم....پیام‌رسان‌ها ...پیام و تماس معمولی چون اون همیشه پاک می‌کنه یه ماه نگاه میکنم مال صدسال پیش فقط هستن جدید پاک می‌کنه تابلو