2777
2789

یادمه وقتی ۱۵ سالم بود، یه بار تولد دوستم دعوت شدم، چقدرم ذوقشو داشتم، چون اولین تولدی بود که تنها میرفتم، بابام منو برد رسوند، نیم ساعت نشده بود زنگ درو زد بیا بریم دیر وقته. نه کادو داده بودیم، نه کیک خورده بودم نه حتی رقص شروع شده بود. البته مهمونی هم فقط، جمع بچه های کلاسمون بود جای بدی نبود

الان بهش میگم چرا اونروز این کارو کردی، میگه گفتم شاید دخترا بد لباس بپوشن تو هم یاد بگیری😕

دیروز تولد یکی از فامیلا دعوت داشتیم دختر ۱۶ساله دوستاشم دعوت کرده بود چقد باهم رقصیدن بهشون خوش گذشت، هیشکی هم گیر نداد بهشون. 

واقعا سر چه چیزای چرتی دلخوشی هامونو گرفتن ازمون. 

یادم میوفته حسرت میخورم که میتونستم خیلی خوشحال تر باشم اون زمان، ولی به خاطر یه معیارای چرتی خونه نگهمون داشتن

دقیقاً منم همینمالانم که بزرگ شدم آدم منزوی شدممیرم بیرون سریع میام خونه همش میترسم فکر بد کنن یدفعه ...

آره دقیقا. اونقد رو دوست پیدا کردنم مته به خشخاش گذاشتن، همه دوستامو از دست دادم، چون همش میگفتن اینجا نرو اونجا نرو فلان زمان نرو،... الان فقط یه دوست دارم به زور نگهش داشتم. هنوز به اونم میگن اون دختر خوبی نیست چرا باهاش دوستی😂در حالی که نزدیک ۳٠ سالمونه😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دقیقا. اونقد رو دوست پیدا کردنم مته به خشخاش گذاشتن، همه دوستامو از دست دادم، چون همش میگفتن این ...

من تا ۸ یا ۸:۱۵ بیرونم ۸:۳۰ اگه اتوبوس نیاد اینقدر استرس میگیرم همش زنگشون میزنم اتوبوس نیومده الان سریع میام خونه 

اگه یه جا برم گوشیمو جواب ندم فکر میکنن با پسری چیزی هستم😔💔خیلی خسته شدم از این استرسایی که بهم وارد میشه همش دنبال اینم ثابت کنم کسی تو زندگیم نیست

من تا ۸ یا ۸:۱۵ بیرونم ۸:۳۰ اگه اتوبوس نیاد اینقدر استرس میگیرم همش زنگشون میزنم اتوبوس نیومده الان ...

اگه باشه هم طوری نیست، نمیدونم چرا ما استرس داریم. یعنی اینجوری بهمون یاد دادن