2777
2789
عنوان

دوستای بی وفا

91 بازدید | 11 پست

شده تو دوستی کم نزاری برای کسی بعد بدونه قید شرط بدونه توقع دلت بشکنه من بخاطر این آدم با بقیه دوستان قطع رابطه کردم در حد توانم تولدش بقیه موارد برای کادو گرفتم آلان با یه آدمی که وضعیت مالی خوبی داره ازدواج کرده عارش می یاد با من حرف بزنه بدجوری منو ناراحت کرد 

💛از حد خودت فرا تر برو و تلاش کن تا بهترین خودت باشی💛

آره پیش اومده چند بار 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همچین دوستی داشتم

قطع رابطه کردم

البته الان کارش به طلاق کشیده 🤣🤣🤣

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من همیشه صدمو برا دوستام گذاشتم ولی اونا نمیدونم چرا کلا با من راحت نبودن و انگار دوسم نداشتن

من بخاطرش با بیقه دوستان قطع رابطه کردم 

منم همچین دوستی داشتمقطع رابطه کردمالبته الان کارش به طلاق کشیده 🤣🤣🤣

بخدا موقعی که طلاق می گرفت یاد من افتاد قبلش با من قطع رابطه بود الان ازدواج خب کرده اینجوری کرد امروز پدر دوس مشترکمون فوت شده چی بگه خوبه

هیچی بار اول و دوم که اتفاق افتاد دلتنگ بودم ولی بعد از دو سه هفته دیگه برام مهم نبود اصلا یادم نمیومد چطور وقت گذروندیم دفعات بدی چون فهمیدم چطوره دیگه برام مهم نبود طرف میره یا نه دیدم داره بی محلی و کم ارتباط میشه باهام و بزور حرف میزنن خودم قطع ارتباط کردم میدونی یاد میگیری کسی که رفتنیه می‌ره نمیتونی جلوش رو بگیری اونی که میخواد بره می‌ره یه سریا هم هستن بیشتر میمونن و بازم میرن یه سریای دیگه هم تا تهش میمونن که خیلی کمه این مورد ولی دمشون گرم ولی تو بدون هیچ چیز همیشگی و ابدی نیست و وابسته نشو ، حتی اگر تنهایی برای پر کردن وقتت وابسته نشو شاید بگی چطوری ولی امتحان کن کمتر آسیب میبینی 

زمان درستش می‌کنه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

هیچی بار اول و دوم که اتفاق افتاد دلتنگ بودم ولی بعد از دو سه هفته دیگه برام مهم نبود اصلا یادم نمیو ...

من ده ماه ازش خبر نداشتم برای رفتن به ختم پدردوست مشترکمون زنگ زدم با لحن بدی با من صحبت کرد من دیگه دنبال دوس رفیق نیستم با دوتا بچه 🤧 دلم شکست 

من ده ماه ازش خبر نداشتم برای رفتن به ختم پدردوست مشترکمون زنگ زدم با لحن بدی با من صحبت کرد من دیگه ...

شاید سرش شلوغ بوده یخ بار دیگه بهش زنگ بزن و احوالش رو بپرس شاید هورمون هاش میزان نبوده اگر اتمام حجت کرد تو هم وداع کن

شاید سرش شلوغ بوده یخ بار دیگه بهش زنگ بزن و احوالش رو بپرس شاید هورمون هاش میزان نبوده اگر اتمام حج ...

قبلاً هم یکبار زنگ زدم آدرس سایت کتاب بپرسم رفتارش پالس بدی بهم داد این بار زنگ زدم احوال پرسی کردم گفت شما گفتم فلانی هستم نشناختی گفت آه نه شمارت ندارم گفتم شماره پاک کردی گفت خطم عوض کردم آره من به خط قدیمیش زنگ زدم لحن حرف زدنش بد بود دیگه زنگ نمی زنم بهش اون من براش مهم بودم می بودمد به من سر می زد 

قبلاً هم یکبار زنگ زدم آدرس سایت کتاب بپرسم رفتارش پالس بدی بهم داد این بار زنگ زدم احوال پرسی کردم ...

علتش رو نفهمیدی چرا یه دفعه ای بد شد ؟