2821
2789

سلام خانوما تروخدا کمکم کنید نگید که کات کن ارزش نداره ولی خانوما موضوع سر یکی دو روز دوست شدن نیست موضوع دوستی ۱۰ یا ۱۲ سالست 😦😦😧قهر دوست صمیمیم با بهترینننننننن دوستم سر یه موضوع الکی😐😐 دوست صمیمیم مهنا و بهترین دوستم یعنی بهترین دوست صمیمیم محیا . مهنا میگه فقط با من باش و محیا میگه فقط با من باش یعنی از بینشون فرداااا یکی رو باید انتخاب کنم😭😭 و یه موضوع دیگه مامان مهنا شماره مامان منو داره میخواد زنگ بزنه بگه دیگه نزار دخترت با محیا بگرده بخدا خانوما انقدددر این دختر نجیب و مهربونه اصلا هیچ وقتتتت من ندیدم تاحالا محیا یه کلمه ی بد از دهنش دراد.. 😭😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

محیا رو انتخاب کن چون مامان مهنا فضوله به اونا چه ربطی داره با کی می‌گردی

آره اصلا بخدا انقدر اعصابم خورده گوشی مامانم رو گرفتم از همه جا مامان مهنا رو بلاک کردم اما شماره خونمون رو داره بدبختی😡😡😡 مهنا به مامان و آبجیم که تازه بدنیا اومده بود فهش داد آشتی داد محیا من و مهنا رو اما من هنوزم میگم هیچ وقتتت مهنا رو نمی بخشم هیچ وقت

با احترام بهت ولی کاش سطح دغدغه ی منم انتخاب بین محیا و مهنا بود 😁🤦🏻‍♂️🤣

عزیزم این چه حرفیه که میزنی گفتم تو تاپیک های قبلیم هم اصلا حرف دیگران برام هیچ ارزشی نداره البته با احترام بهت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز