2777
2789
عنوان

ماساژ شیراز مرد هست بچه ها

475 بازدید | 13 پست

:  ماساژ_شیراز 

موضوع: سلام آیگین جان 

1396/09/14   01:05:41 

متن پیام: 

من سهیل هستم 35 سالمه از شیراز

خوشحال میشم اگه افتخار اشنایی بدی

اینم شمارمه

..

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربریش بسته شد

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

در نطفه خفه شد 😐😐😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
در نطفه خفه شد 😐😐😁

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
آیگین جان   ۳۵ سالشم هس خیره سرش هم سنای اون اورانیوم غنی میکنن این اومده نی نی سایت.   خا ...

باور کن فقط روزاش رو حساب کرده 

وگرنه بیشتر از سی و پنج هست

چقدر بیبکار و علاف

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!
باور کن فقط روزاش رو حساب کرده  وگرنه بیشتر از سی و پنج هست چقدر بیبکار و علاف

نمیدونم چی بگم همین مردا تو خونه مث سگ پاچه زنشونو میگیرن حالا جان و عشق و عزیزمو خرج زنای دیگه میکنن

ایول نی نی یار چه به سرعت    

خودتم مقصری، خواهر کمتر قر بده 😂😂😂😂

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳