2777
2789
عنوان

یه لحظه بدون جبهه گرفتن بیایید

110 بازدید | 16 پست

من هیچوقت تا حالا اینکار نکردم و نمی‌دونم واقعا

اصلا جبهه نگیرین خواهشا!

من نهم هستم و برای امتحان مستمر اجتماعی خوندم ولی ۱ فصل موند دیگه کشش نداشتم

و داشتم برای صبح صبح دیر بیدار شدم خوب نخوندمش

کل سوالا رو که جواب دادم دو سه تا سوال از همون فصل اومده بود من خاستم از روی دست دوستم بنویسم معلم هی جسماش روی من بود درصورتی که کسی مه جلوش بود دو نفر ازشون کتاب باز کرده بودن

منم عصبانی شدم تمام جوابتون خط زدم  با ماژیک

بیشتر از این زورم اومد که اونا اصلا نخونده بودن

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم معلمم ولی تغلب میکنم چیه مگ

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

کارت درست نبوده منم هم سن تو ام و خوب یه روز سر امتحان دفاعی بغل دستیم کتاب باز کرده بود داشت جواب میداد معلم همش به من میگفتن تقلب نکن منم میخندیدم🤣

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......

معلم به بچه ها ۲/۳ نمره چون مستمر بود ارفاق کرد و واقعا معلم مهربون و خوبی هست 

و من بهشون گفتم این قضیه رو

اونم به دوستام گفت گفت حق دوستتون ضایع شده کلی وقتشو گذاشته خونده….

و سر امتحان عربی که معلم از زیر دستم برگه رو کشید و ۵ شدم به لطفش لجم در اومده بود واقعا

گفت من بهت ۱۴ میدم واقعا دیگه نمیتونم ارفاق کنم چون هیچی مشخص نبست

منم تشکر کردم گفتم ممنونم ولی همون ۰ بدین راحت ترم 

من باید برم دفتر…

به نظرتون به دفتر بگم جبرانی میگیرن؟یا مثلا اگر دی خوب بدم برام نمرمو درست میکنم؟

با پولی چیزی نمیشه؟🥲

خب بخودت ضربه زدی کهدوستاتم ناشناس لو میدادی

دقیقا اینو واقعا قبول دارم

ولی از سر یه چیز دیگه از ازشون کینه داشتم امتحان عربی رو از زیر دستم کشید شدم ۵/۱۰ 

خب بخودت ضربه زدی کهدوستاتم ناشناس لو میدادی

دقیقا اینو واقعا قبول دارم

ولی از سر یه چیز دیگه از ازشون کینه داشتم امتحان عربی رو از زیر دستم کشید شدم ۵/۱۰ 

کارت درست نبوده منم هم سن تو ام و خوب یه روز سر امتحان دفاعی بغل دستیم کتاب باز کرده بود داشت جواب م ...

دقیقا

ولی اخه چقدر هیچی نگم دو نفر کتاب باز کردن

اخه منی که وقت گذاشتم خوندم چرا باید نمیرم از اونی که هیچی نخونده و کتاب باز کرده و معلم چیزی بهش نمیگه کمتر شه؟

دقیقاولی اخه چقدر هیچی نگم دو نفر کتاب باز کردناخه منی که وقت گذاشتم خوندم چرا باید نمیرم از اونی که ...

درکت میکنم 

خیلی بده خیلی

من ۱۵ سالمه........ اینو گفتم بدونین از الان ولی خواهش میکنم نیان همش بگین بچه ای بچه ای مسخره و اذیتم کنین چون این اتفاق زیاد برام افتاده تو این سایت......