کم کم پس انداز میکنم بلکم بتونیم یه خونه بخریم بفروشم برای خونه🥲
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم منم عین تو کم کم میخرم هرچند ما خونه خریدیم ولی آقاهه پولمونو خورد الآنم زندانه ولی چ فایده
چطور خورد قولنامه ای بود؟؟؟؟
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
دور از جون شما شنیدم دست یکی قطع کردن تا النگو در بیارن ،بیرون میری مراقبت کن من خودم دوره ای که طلا زیاد همراهم باشه تنها بیرون نمیرم یا میپوشونم ،دوره خطرناکی شده ،مبارکت باشه
هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌